Kiralık Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak? FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 16:00

Star tv’nin sevilen dizisi Kiralık aşk Cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. İzleyenleri ekranlara kilitleyen Kiralık Aşk dizisi heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’da star tv’de. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde yine aşk dolu heyecanlı sahneler sizleri bekliyor. Cuma akşamı saat 20.00’da ekranlara gelmeye hazırlanan Kiralık Aşk’ın 9. Bölümünün 1. ve 2. fragmanları yayınlandı.


KİRALIK AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk yeni bölümünde; Ömer, Defne'yi çok kızdırdığı için pişman olur ve ona kendini affettirmek ister.Ve daha önce nasıl hırçın davrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardır artık Defne'nin karşısında! Ömer'in bu hiç tanımadığı ve bilmediği yüzü, Defne'nin şaşkın kalbini yumuşacık yapmaya yetmiştir. Kiralık Aşk 9. bölümünde Neriman iseNeriman, Ömer ve Defne'yi bir araya getirme planlarına başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor: Onu kapıdan çıkarıp bacadan geri sokacak! Lansman gecesinde Koray'la birlikte, ortalığı birbirine katacak müthiş bir fikri var!Sinan, Neriman'ın bu aşk oyununa artık bir son vermesini istiyor. Neriman'la konuşmaya gittiğinde, hiç beklemediği bir kişi Sinan'ın Defne'ye olan duygularını fark ediyor: Necmi.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE


Kiralık Aşk 9. Bölüm 1. fragmanı izlemek için aşağıdaki linke tıklayın
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kiralik-ask-9-bolum-fragmani

Kiralık Aşk 9. Bölüm 2. fragman izlemek için aşağıdaki linke tıklayın
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kiralik-ask-9-bolum-2-fragmani


8. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Defne her zaman ki gibi Ömer’in kahvaltısını hazırlamak için eve gelir. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.

Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir.

Haberin Devamı

Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.

Kiralık Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak FRAGMAN İZLE


KİRALIK AŞK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Barış Arduç - ÖMER

Kuralcı, titiz, zeki, çalışkan, başarılı bir ayakkabı tasarımcısı. Sinan’la ortak firma sahibi. Anne ve babasının ölümünden dedesini sorumlu tutuyor.

Elçin Sangu - DEFNE

Anneannesi ve kardeşleriyle yaşar, garsonluk yaparak para kazanır. Yaşadığı acılara rağmen neşesini kaybetmeyen, hep bir mutluluk sebebi bulabilen biri.

Haberin Devamı

Salih Bademci - SİNAN

Ömer’in ortağı. Zengin, çapkın, mantıklı ve başarılı bir işadamı. Söz konusu aşk olduğunda tutkulu ve işini şansa bırakmayan biri.

Sinem Öztürk - YASEMİN

Kötü kalpli, hırslı bir kadın. Yeni girdiği işinde patronu Ömer’i tavlamak için her şeyi yapabilecek kadar kötü biri.

Nergis Kumbasar - NERİMAN

Dizideki aşk oyununu yazan ve rolleri paylaştıran, Ömer’i evlendirmeye çalışan paragöz ve kötü biri.

Levent Ülgen - NECMİ

Neriman’ın kocası, Ömer’in amcası. Hayatı boyunca para yemiş, gezmiş, tozmuş, içten pazarlık abidesi bir karakter.

BAKMADAN GEÇME!