Güneş’in Kızları yeni bölümüyle Kanal D’de (Saat kaçta, hangi kanalda, yeni bölümde neler olacak?)

Güncelleme Tarihi:

Güneş’in Kızları yeni bölümüyle Kanal D’de (Saat kaçta, hangi kanalda, yeni bölümde neler olacak)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 10:24

Kanal D’nin sevilen dizisi Güneş’in Kızları herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Nefes kesen yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında saaat 20.00’da izleyicileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Başrollerini Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın paylaştığı Güneş’in Kızları 7. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

7. BÖLÜMDE GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİNDE NELER OLACAK?
Savaş'ın hastaneye yatırılmasından kendisini suçlayan Nazlı, Savaş'ı oradan çıkarmayı aklına koyar. Ancak Savaş'ı hastaneden kaçırmak umduğu kadar kolay olmaz. Nazlı'nın yardıma ihtiyacı vardır. Neyse ki aradığı suç ortakları, hemen yanı başındadır. Haluk, Savaş'ın kaçtığını öğrenince deliye döner. Ne yapıp ne edip, onları bulacaktır. Haluk'un öfkesi, büyük bir ustalıkla saklamayı başardığı gerçek yüzünü görünür kılacak mıdır?

Emre'yle kavga eden Ali, bu işte Tuğçe'nin parmağı olduğunu anlamıştır. Tuğçe ile yüzleşir. Tuğçe, Ali'yi kaybedeceğini anlar ve Ali'yi kazanmak için yeni bir plan yapar. İnci, Güneş ve Ahmet'in arkadaşlığını iyiden iyiye kıskanmaktadır. Bu düşüncelerini Sevilay ile paylaşır. Sevilay, Güneş'e saldırmak için uygun zamanı bekler.

Güneş’in kızları 7. Bölüm fragmanını bu linkten izleyebilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/gunesin-kizlari/fragmanlar/gunesin-kizlari-7-bolum-fragmani

Haberin Devamı

Güneş’in Kızları yeni bölümüyle Kanal D’de (Saat kaçta, hangi kanalda, yeni bölümde neler olacak)

GÜNEŞİN KIZLARI 6. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlı’nın kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zafer’in, Haluk’la ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Haluk'un sürpriz itirafıyla derinden sarsılır.

Savaş, Nazlı’nın planını öğrenince suç ortağını yalnız bırakmak istemez. İkilinin içine düştükleri maceranın sonuçları şok edici olacaktır. Yıllar önce babasını silen Selin’in olaya tepkisi, Nazlı’dan tamamen farklı olur. Selin, her zamanki gibi umursamaz ve neşeli görünür. Fakat bu neşesinin altında acı çeker. Ali ise Selin’in acı çektiğini görebilen tek insandır.


GÜNEŞ’İN KIZLARI OYUNCU KADROSU


Emre Kınay (Haluk Mertoğlu)

Haberin Devamı

Güneşin Kızları dizisinde Mertoğlu oteller zincirinin sahibi kızların ise sonradan kavuştukları babası. Güneş’e saplantılı derecede aşık ona kavuşmak için çok uğraşıyor ama saplantılı aşkı iki aşıkı çok yıpratıyor.


Evrim ALASYA(Güneş)

Güneşin Kızları dizisinde 35 yaşında çekici bir kadını canlandırmakta. Lisede 3 kızı var ve Güneş hayatını onlara adamış bir anne. Kalbinin değil mantığını dinleyen bir kadın hayata ve erkeklere karşı çok mesafeli. Annelik güdüsü ile çocuklarını hep korumaya çalışmış. Şimdi ise 35 yaşında ona aşık olmak imkansız gibi geliyor


Miray AKAY(Peri YILMAZ)

Kızların en küçüğü, insanları mutlu etmek için uğraşan temiz kalpli bir peri gibi. Annesinin kendisine bakmasını ve hayatını yaşamasını istiyor, üzülmesine hiç dayanamıyor. Peri büyüdükçe hayatın toz pembe olmadığını fark edecek

Haberin Devamı


Tolga SARITAŞ(Ali)

1991 doğumlu olan yakışıklı oyuncu 24 yaşındadır. Son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandırmıştı.

Burcu Özberk(Nazlı YILMAZ)

Hırçın kız, ikizi kardeşinden 5 dk büyük. başı beladan kurtulmayan kavgacı bir kız. Sokak sanatçılığı yapıyor kendini sokakları boyayarak rahatlatabiliyor. Annesinin hayatına giren erkeklerle düşman, babasının hala geri geleceğini düşünüyor. Savaş’a aşık.


Berk ATAN(Savaş)

Nazlı’nın sevgilisi, Nazlı’dan daha hırçın daha deli bir çocuk. Nazlı’nın başına da olamadık belalar açacak. Rap hayranı.


Hande ERÇEL(Selin YILMAZ)

İkizi Nazlı’san çok farklı süslü püslü aklı bir karış havada bir kız. Güzelliği ile başı belada ancak bunun farkında değil. İstanbul’a taşındıkları için çok mutlu. Ali Selin’e deli gibi aşık.

BAKMADAN GEÇME!