Bodrum’da Küba yumruğu

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da Küba yumruğu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 01:59

KÜBA lideri Fidel Castro’nun küçük oğlu Antonio Castro Soto Del Valle, yakınlarıyla Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile geldi.

Haberin Devamı

Önceki gece Bodrum Kalesi manzaralı bir restorana giden Del Valle, 12 kişilik bir grupla balık yedi, şarap içti. Keyifli olan ancak ayakta durmakta güçlük çeken oğul Castro’nun neşesi, saat 23.00 sıralarında yakınları ve korumalarıyla restorandan ayrılırken kaçtı.

Bodrum’da Küba yumruğu

DHA muhabirlerinin kendisini görüntülediğini fark edince kızan Del Valle, restorana dönerek mutfağa girdi. Bir süre sonra ise restoranın önüne gelen otomobille mekândan ayrıldı. Restoranda kalan Türk koruma H.K. ile Kübalı koruma, oğul Castro ayrıldıktan sonra basın mensuplarını tehdit etti, hakaretlerde bulundu. Korumalar ardından DHA muhabirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı, kamera ve fotoğraf makinelerini almak istedi.

Haberin Devamı

Bodrum’da Küba yumruğu

DHA muhabiri Yaşar Anter, yumruk darbesiyle yaralandı. Kübalı koruma kaçarken, H.K. kimlik tespitinin ardından serbest bırakıldı. Del Valle’nin yanındaki grup ise bir minibüse binerek restorandan ayrıldı. Oğul Castro'nun Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan 50 metrelik yatla Bodrum'a geldiği, kendisi ve yakınları için 5 yıldızlı bir otelde 5 süit oda ayrıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!