3 koca 3 vahşet

Güncelleme Tarihi:

3 koca 3 vahşet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 01:41

Ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetlerine dün yenileri eklendi... İzmit’e 19 yaşındaki Neslihan Gönültaş, Elazığ’da ise 63 yaşındaki Güler Yıldırım eşleri, Muğla’da ise Ayfer Gökmen, barıştığı eski kocası tarafından öldürüldü.

Haberin Devamı

BOŞANACAKTI

İZMİT’te anlaşmalı olarak boşanma davası açtıkları belirlenen, 2 yıllık evli Mehmet Gönültaş (23) ile Neslihan Gönültaş (19) arasında tartışma çıktı. Mehmet Gönültaş, bir çocuğunun annesi eşine tabancayla 3 kurşun sıkarak ağır yaraladı. Genç kadın hastanede hayatını kaybetti. Koca Gönültaş tutuklandı.

13 BIÇAK

ELAZIĞ’da Hüseyin Yıldırım (68) ve eşi Güler Yıldırım (63) arasında önceki gece tartışma çıktı. Hüseyin Yıldırım, eşini 13 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Yıldırım, eşini öldürdükten sonra polise giderek cinayet işlediğini söyleyip teslim oldu.

BARIŞMIŞLARDI

MUĞLA Milas’ta dün Hasan Şahin Demir (33), boşanmalarına rağmen bir süre önce barışıp yeniden yanına yerleşen 3 çocuk annesi eşi Ayfer Gökmen’le (39) evi terk etmek istemesi üzerine tartıştı. Demir, eşyalarını toplayıp 75’inci Yıl Milas Devlet Hastanesi önüne yürüyen karısını konuşmak için ikna edemeyince av tüfeğiyle 3 el ateş ederek öldürdü. Teslim olan Demir, sorgulanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!