Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’dan büyüktür

Güncelleme Tarihi:

Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’dan büyüktür
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 01:28

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, “İstanbul AKP’nin en çok oy kaybedeceği yer olacaktır. Türkiye Adalet ve Kalkınma Partisi’nden büyüktür, Türkiye Recep Tayyip Erdoğan’dan büyüktür” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş esnafını ziyaret edip dertlerini dinleyen Celal Adan, Beşiktaş Meydanı’nda kurulu AK Parti ve CHP seçim stantlarını da ziyaret etti. Adan, Beşiktaş Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanı bir telaşın içerisinde. Başbakan ayrı bir telaşın içerisinde. Bunların yaşadıkları telaşı biliyoruz. 17-25 Aralık’tan bugüne Türkiye’nin işsizlik, dış politika, KOBİ gibi hiçbir meselesi Türkiye’nin birinci meselesi değildir.

DARBE HAVASI ESİYOR

Bugün Türkiye’de bir baskı var. 12 Eylül, 12 Mart, 28 Şubat sürecinden daha fazla darbe havası esmektedir Türkiye’de. Dolar inişleri ve çıkışlarıyla bir sürü şirketi batırırken, odalar ve borsalardan bir tek ses çıkmamakta. TÜSİAD bir şey söyleyince vatan haini muamelesi görmekte. Ticaret odaları, sanayi odaları susturulmuş durumda. Bugün Türkiye’de basın açıkça tehdit edilmekte. Basın patronları tehdit edilmekte. Basın özgürlüğü tehdit edilmekte. Demokrasiye inanan, Türkiye’nin tüm kazanımlarının korunması konusundaki iradeye öncülük yapan partimiz buna açıkça protesto etmektedir. Türk demokrasisinin bugün geldiği noktayı geriye götürmeye Tayyip Erdoğan’ın ve Davutoğlu’nun gücü
yetmeyecektir.

YÜCE DİVANLIK İKTİDAR

Türkiye’yi kutuplaştırmaktan başka hiçbir şeye öncülük yapmayan Adalet ve Kalkınma Partisi, geçmişte 13 yıllık iktidarı döneminde bölücülerle tüm yasaları ayaklar altına alarak, Habur’la, Oslo ile başlayan, 2013’te Nevruz Bayramı’nda bir tek Türk bayrağının olmadığı Diyarbakır’da eşkıyabaşının mesajını okutarak eşkıyabaşını devlete ortak yapan şimdiki siyasi iktidar, mutlaka Yüce Divanlık bir siyasi iktidardır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!