Müezzinoğlu: Kendileri kuş beyinli

Güncelleme Tarihi:

Müezzinoğlu: Kendileri kuş beyinli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 13:09

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçim meydanlarında bazılarının çeşitli vaatlerde bulunduğunu belirterek, "Bunlar seçim zamanını av zamanı biliyorlar. Milleti de kuş beyinli zannediyorlar. Halbuki kendileri kuş beyinli" dedi.

Haberin Devamı

Bir dizi program için Mersin’e gelen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti’nin seçim bürosunun açılışına katıldı. Otobüs üzerinden toplanan kalabalığa hitap eden Müezzinoğlu, isim vermeden seçim vaatlerinde bulunan muhalefet partililere yüklenerek şunları söyledi:

"Birileri bu millete tuzak kurdu. Birileri demokrasiye hep tuzak kurdu. Milli iradeye tuzak kurdu. Milletin temsilcilerine muhtar bile olamazsın dediler ama bu millet onu Cumhurbaşkanı yaptı. Zaman zaman birileri çıkıp seçimlerde vaatlerde bulunuyor. Mevlana’nın bir sözü ile atıfta bulunacağım. Mevlana diyor ki, ’Av zamanı kuşlara atılan yem cömertlikten değildir’ diyor. Bunlar seçim zamanını av zamanı biliyorlar. Milleti de kuş beyinli zannediyorlar. Halbuki kendileri kuş beyinli. Çünkü bu millete hizmet etmek gibi bir dertleri yok. Milletle hiç yürümediler, milletin derdini kendi dertleri olarak görmediler. Millet 2002 yılında ambulans bulamıyordu, şimdi ambulans helikopterimiz, ambulans uçağımız var. Şehir Hastanesi de geliyor Mersin’e. Bin 260 yataklı son derece modern bir hastane. Birileri şehir hastanelerinin yapılmaması için mahkemelere gidiyorlar, Anayasa Mahkemesi’ne gidiyorlar. Engellemeye çalışıyorlar. Engelleyemezler çünkü Ak Parti var, Ahmet Davutoğlu var."

Bakan Müezzinoğlu, konuşmasının ardından Toros Devlet Hastanesi’ni ziyaret etmek için alandan ayrıldı. Mersin’de HDP binasında meydana gelen patlamalar ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!