Siirt'te köy korucusu muhtar öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Siirtte köy korucusu muhtar öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 12:10

SİİRT'in Eruh İlçesi Bağgöze Köyü muhtarı ve geçici köy korucusu 42 yaşındaki Mustafa Turhan, bu sabah otomobilinin yanında silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Siirt Valiliği, olayın terör ve adli yönlerinin araştırıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Siirt’in Eruh İlçesi Bağgöze Köyü muhtarı ve geçici köy korucusu 42 yaşındaki Mustafa Turhan, bu sabah otomobilinin yanında silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Siirt Valiliği, olayın terör ve adli yönlerinin araştırıldığını açıkladı.

Siirtte köy korucusu muhtar öldürüldü

Eruh’un Bağgöze Köyü muhtarı ve geçici köy korucusu Mustafa Turhan, bugün saat 07.00 sıralarında il merkezine bağlı Yokuşbağlar Köyü, Yığınlı Mezrası’nda yol kenarında otomobilinin yanında ölü olarak bulundu. Silahla vurularak öldürülen 7 çocuk babası Turhan’la ilgili Siirt Valiliği’nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Olay yerinden alınan ilk bilgilere göre; olayın ateşli silahla işlendiği bilgisi elde edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı ile koordineli olarak, Siirt İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme timi, olay mahallinde gerekli inceleme ve tespitler yapmakta olup, olayın terör ve adli yönleri ile ilgili araştırmalara devam edilmektedir" denildi.

Haberin Devamı

Siirtte köy korucusu muhtar öldürüldü

DÜN VALİ VE KOMUTANI AĞIRLAMIŞTI

Muhtar Mustafa Turhan, dün Eruh’ta ziyaretlerde bulunan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal’ı köyünde ağırlamıştı. Evinde vali ve komutana kahvaltı veren Turhan, köyün sorunlarını da yetkililere anlatmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!