3.5 yaşındaki Yıldız, kayalıklarda bulundu

Güncelleme Tarihi:

3.5 yaşındaki Yıldız, kayalıklarda bulundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 15:15

DİYARBAKIR’ın Hani İlçesi’nde evinden ailesinin haberi olmadan ayrılan 3.5 yaşındaki Yıldız Kaya, jandarma ekiplerinin iz takip köpekleriyle yaptıkları aramada evine 2 uzaklıktaki kayalıklarda 18.5 saat sonra sağ olarak bulunarak ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

Hani’nin Gürbüz Mahallesi’nde 3.5 yaşındaki Yıldız Kaya, 10 Nisan günü saat 16.00 sıralarında evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Ailesinin başvurusu üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı, Hani Komanda Tabur Komutanlığı’ndan gelen takviye komanda timleri iz takip köpekleri ’Haydi’ ve ’Eyvah’ ile halkın da katılımıyla aynı gün saat 21.00’den itibaren arama çalışması başlattı. Diyarbakır Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, kayıp kız çocuğunun bulunması amacıyla gece boyunca yapılan arama çalışmalarında herhangi bir iz ve emareye rastlanılmadığı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:

"Ekiplerin devam eden ısrarlı takip ve aramaları sonucunda, aramaya katılan Hani İlçe Jandarma Komutanlığı timleri ve iz takip köpeği Haydi ve Eyvah tarafından kayıp Y.K., köyün yaklaşık 2 kilometre doğusunda bulunan kayalık arazide 11 Nisan 2015 günü saat 10.30 sıralarında sağ olarak bulunmuştur. Bulunan Y.K. isimli kız çocuğu sağlık muayenesi amacıyla Hani Devlet Hastanesine sevk edilmiş, yapılan muayenesinde sağlık durumunun iyi olduğunun tespit edilmesi üzerine ailesine teslim edilmiştir. Konu ile ilgili olarak adli makamların talimatı ile tahkikata devam edilmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!