Beyin kanaması geçiren polis memurunun organları bağışlandı

Güncelleme Tarihi:

Beyin kanaması geçiren polis memurunun organları bağışlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 20:51

Aydın’da iki gün önce beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılan 14 yıllık polis memuru İsmail Dede’nin beyin ölümü gerçekleşmesi üzerine organları bağışlandı. 3 çocuk babası 38 yaşındaki polis memurunun karaciğer, iki böbrek ve ince bağırsağı organ bekleyen hastalara umut oldu.

Haberin Devamı

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra iki ay önce tayini Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne çıkan, evli ve üç çocuk babası İsmail Dede, geçen cumartesi günü evinde beyin kanaması geçirdi. İsmail Dede, ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki gün boyunca yoğun bakım servisinde yaşam savaşı veren İsmail Dede'nin dün öğle saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Bunun üzerine ev hanımı olan eşi Sezin Dede ve babası Tuncel Dede, önceden aldıkları karar doğrultusunda polis memurunun organlarını bağışladı. Ulusal Organ Nakli Koordinasyon Merkezi'ne durum bildirildi. İzmir'den yola çıkan bir ekibin İsmail Dede'nin uygun bulunan karaciğer, iki böbrek ve ince bağırsağını aldı.

Beyin kanaması geçiren polis memurunun organları bağışlandı

Dede'nin ölümü Aydın Emniyeti'nde üzüntüye neden oldu. İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan hastaneye gelerek yakınlarına başsağlığı diledi. Öte yandan mesai arkadaşları da hastaneye akın edip acılı aileye taziyelerini sundular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!