Kot yıkama fabrikasında 8 saatlik soygun

Güncelleme Tarihi:

Kot yıkama fabrikasında 8 saatlik soygun
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 15:14

Sultangazi'de bir fabrikaya giren hırsızlar, 8 saatte 6 minibüs dolusu tekstil ürünü çaldı.

Haberin Devamı

Cebeci Mahallesi'ndeki kot yıkama fabrikasının bulunduğu yere 1 Mart akşamı otomobille gelen bazı kişiler, fabrikayı ve sokaktaki iş yerlerini bir süre izledi. Daha sonra minibüsle fabrikanın önüne gelen 1'i kadın 5 kişi, kepenklerini kırarak içeri girdi. Fabrikaya yıkanması için getirilen gömlek, pantolon ve etek gibi ürünleri minibüse dolduran hırsızlar, olay yerinden ayrıldı. Ardından, 5 farklı minibüs ve başka kişilerle fabrikaya dönen hırsızlar, fabrikadaki yaklaşık 300 bin liralık tekstil ürününü minibüslere yükleyip olay yerinden kaçtı.

Kot yıkama fabrikasında 8 saatlik soygun


Sabah geldiklerinde hırsızlığı fark eden iş yeri sahiplerinin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Yaklaşık 8 saat devam eden ve fabrikanın güvenlik kameralarınca kaydedilen hırsızlık görüntülerini inceleyen polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kot yıkama fabrikasında 8 saatlik soygun


Fabrikanın ortaklarından Münip Kaya, hırsızlığın akşam başlayıp sabaha kadar sürdüğünü belirterek, kimsenin fark etmemesine şaşırdıklarını söyledi. Kaya, çevrede bu tür hırsızlıkların daha önce de yaşandığını dile getirerek, iş yeri sahiplerinin hırsızlıklardan bıktığını anlattı. Çalınan ürünlerin kendilerine yıkanması için getirildiğini ifade eden Kaya, "Bu ürünler yıkanmamış mallar. Bunları piyasada satmaları için yıkatmaları gerekiyor. Bu nedenle tüm yıkamacı meslektaşlarıma ricada bulunuyorum. Size yıkatmaya getirdiklerinde lütfen polise bildirin" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!