Deli saçması

Güncelleme Tarihi:

Deli saçması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 01:02

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İç Güvenlik Paketi’nin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’nda çıkan olaylar ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın ‘Milletvekilleri, kendi kendilerini darp ettiler’ açıklamasıyla ilgili, “Deli saçması bir açıklama. Böyle saçmalık olabilir mi? AKP milletvekilleri, diğer milletvekillerine saldırıyor. İnsanlık, ahlak dışı bir uygulama. Düşünceye tahammül edemiyorlar. Anlamakta zorluk çekiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

BASKIYLA KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

“Anlamakta zorluk çekiyoruz derken; AKP’yi çok iyi biliyoruz ve anlıyoruz. İşine geldiği zaman masum, işine geldiği zaman şeytan oluyor. Orada açıkça CHP milletvekillerine yönelik saldırı, demokrasinin kaldıracağı bir saldırı değildir. Demokrasiyi bunlar henüz öğrenemediler. Bu, AKP’nin gelecekte nasıl bir Türkiye düşlediğini açıkça hepimizin önüne koyuyor. Baskıyla, saldırıyla, kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışıyorlar. ‘İçtüzüğün verdiği hakları bile kullanmayın’ diyorlar. Biz ‘Gerginlikten uzak duralım’ diyoruz, onlar ellerinde çekiçle, milletvekillerini dövüyorlar.

PARAYA İHTİYACIMIZ VAR

(Türk Dil Kurumu üzerinden CHP’ye para aktarıldığı iddiası) Niye bulmuyor bu paralarımızı? Bize versin bari. Nerede bizim bu paralarımız? İsviçre bankalarında paralarımız varmış. Ya varsa bize haber versinler, hesap numarasını versinler, gidip bir an önce alalım. Gerçekten paraya ihtiyacımız var, seçimler de geliyor zaten. Hayatımda duyduğum en saçma şeyler. Havuz medyasının bir diğer özelliği haram medyası, şimdi yalan medyası oldu. Bu kadar iğrenç iftiralarla ben ilk kez karşılaşmıyorum. Ben, Ankara’da bulunduğum sırada, ‘Almanya’da saunaya gidip eğlendiğim’ haberleri çıktı. Bereket versin, o tarihte ben Ankara’dan İstanbul’a THY ile gidiyordum ve elimde uçak bileti vardı. Bu kadar ahlaksız insanlar. Rahmetli annem derdi ki ‘Allah bizi kuru iftiradan saklasın’. Aynen öyle, Allah bizi kuru iftiradan saklasın.”

Haberin Devamı

ŞAŞKINLIĞA DÜŞÜYORUM

MERSİN’den gelen kanaat önderleriyle görüştükten sonra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, eski polis Emre Uslu’nun Twitter’daki ‘@fuatavni’ isimli hesap üzerinden bazı CHP milletvekilleriyle yazıştığı iddialarıyla ilgili, “Okuyunca ben de şaşkınlığa düşüyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, “Bu kadar büyük, deli saçması şeyler nasıl uydurulabiliyor? Onların, MİT üzerinden, açıkça söyleyeyim Milli İstihbarat Teşkilatı üzerinden oluşturulduğunu çok iyi biliyoruz. Hangi dairelerden, kaç kişinin görevlendirildiğini biliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!