AK Partili Ali Şahin: Orak ve çekiç başa iş de açıyormuş!

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ali Şahin: Orak ve çekiç başa iş de açıyormuş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 10:05

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'in attığı bir tweet tepki çekti. Dün gece Meclis'teki kavgada yaralanan Ertuğrul Kürkçü'nün fotoğrafını Twitter'da paylaşıp "orak ve çekiç başa iş de açıyormuş" diyen Şahin, ''Kara mizah yaptım'' dedi.

Haberin Devamı

AK Partili Ali Şahin: Orak ve çekiç başa iş de açıyormuş
Meclis'te 'İç Güvenlik Paketi' olarak adlandırılan düzenlemenin görüşmeleri sırasında AK Partili millletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasında kavga çıktı. Tokmaklı, sandalyeli kavga sonrası 4 vekil yaralandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'in kavga sırasında başından yaralanan Ertuğrul Kürkçü'nün fotoğrafını paylaşarak attığı tweet tepki çekti.

“YAŞANANLAR KARA MİZAHTI, ESPRİ YAPTIM”

TBMM'de dün gece yaşanan tokmaklı kavgada yaralanan Ertuğrul Kürkçü'nün fotoğrafını Twitter'da paylaşıp "orak ve çekiç başa iş de açıyormuş" diyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, "Kara mizah yaptım" dedi.

Haberin Devamı

Şahin, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Dün bir kara mizah olayı yaşandı. Ben de bir espri olarak Twitter’da gördüğüm fotoğrafı paylaştım. Ertuğrul Kürkçü bizim sevdiğimiz bir arkadaşımız, dostumuz. AB Uzlaşma Komisyonu’ndan arkadaşım. Bazen Meclis’te ne yazık ki doğru manzaralar vermiyoruz. Paylaştığım tweette bir kara mizah var. İnsanların kafasına çeşitli aletlerle vuruldu deniliyor. Yaşananlar çirkin, doğru değildi. Bir kara mizahtı yaşananlar. Tabii tüm bunlar kendiliğinden yaşanmıyor. Tahrikler, kürsü işgalinin getirdiği nokta bu. Bu olayı bu kadar ciddiye almak, Türkiye’nin gündemine oturtmak olayları saptırmak anlamına geliyor" dedi.

“İÇ GÜVENLİK YASASI ÇIKSAYDI ERTUĞRUL BEY’İN BAŞINA BUNLAR GELMEYECEKTİ”

Şahin şöyle devam etti;
"İç Güvenlik Yasası çıkmış olsaydı Ertuğrul Bey bu yaşadıklarına maruz kalmayacaktı. Masum insanları, sokakta olan, otobüse binen, işinde gücünde olan insanları korumak için çıkarılan bir düzenleme bu. Yüzde 50 oy almış bir parti bu düzenlemeyle, halkın iradesini yansıtıyor. Tabii ki onlar da irade yansıtıyor ama hükümet gelecek tepkiyi göze alarak bunu çıkartıyorsa, önümüzde seçim var. Vatandaş, halk bundan memnun kalmaz ise bizi indirir, varsa bizden daha demokratik bir partiyi iktidara getirir."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!