Erdoğan'ın köylüsü: CHP'li oldum

Güncelleme Tarihi:

Erdoğanın köylüsü: CHPli oldum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 13:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul aile birliklerinin yönetici ve üyeleriyle bir araya gelerek eğitimin sorunlarını dinledi. Toplantıya katılanlar arasında Rize Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Erdoğan, gazetecilerin ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Rize’nin Güneysu ilçesinden gelen Erdoğan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile de aynı köylü olduğunu söyledi. “Akraba mısınız?” soruları üzerine Erdoğan, “Değiliz, yalnızca köylümüz, soyadımız aynı. Ama küçük bir köy, dedelerimiz, köklerimiz kız alıp kız vermiştir. Güneysu’ya geldiğinde konuştuğumuz da olmuştur. Ama şimdi ulaşmak mümkün değil, kimlerin ulaşabildiğini biliyorsunuz” diye yanıt verdi.

Geçen yıl yapılan yerel seçimlere kadar AK Partili olduğunu da belirten Erdoğan, “Son dönem yaptıkları hoşuma gitmiyor. Artık AK Partili olamam. CHP üyesi oldum” dedi. Kılıçdaroğlu ise “Belki de ilk kez bir parti ailelerin gözü ile eğitimin sorunlarının değerlendirildiği bir toplantı yapıyor. Eğitimde yaşanan sıkıntıları bir de bu pencereden görmek istedik” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğanın köylüsü: CHPli oldum

Kitapların ücretsiz dağıtılmasından ailelerin memnun olduğunu ancak içeriklerinin yetersizliği konusunda çok şikayet aldıklarını belirten Kılıçdaroğlu, İstanbul Bağcılar’da bin öğrenciye bir rehber öğretmen düştüğünü ifade ederek öğretmen açığına da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!