Kırşehir misillemesi

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir misillemesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 02:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gittiği her şehirde miting yapacağını söyleyen Bahçeli’nin ilk durağı Kırşehir oldu.

Haberin Devamı

KANDİL'LE KRİPTOLU TELEFONDAN NE GÖRÜŞTÜN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın terör örgütü PKK üyelerine kriptolu telefon hediye ettiğini öne sürerek, “Kandil’deki teröristlere kriptolu telefon hediye edip arkasından geceleri sohbet eden Erdoğan, başkanlık karşılığında teröristlere ne vermiş, neyi vaat etmiştir? İmralı’ya her gün ihanet katarı gidip gelmekte, kosterler dolup taşmaktadır. Türkiye, Erdoğan’ın şahsi ikbal ve ihtirasları uğruna kandan ve şiddetten beslenen vampirlere peşkeş çekilmektedir. Cumhuriyet’in sütunları baltalanmaktadır” dedi.

ŞEREFİ GÖMLEK GİBİ ÇIKARIYOR

Seçim meydanlarına inerek anayasal görevlerini ihlal ettiği gerekçesiyle Erdoğan’ın halka hitap ettiği şehirleri sırasıyla dolaşma kararı alan Bahçeli’nin ilk durağı Kırşehir oldu. “Nefesimiz Ensenizde Olacaktır” temalı ilk mitingini Cacabey Meydanı’nda düzenleyen Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

- “Vatan nefes almakta zorlanmaktadır. Devlet geleneğimiz, binlerce yıllık teamül ve tercihlerimiz nefsine yenik düşmüş, hırslarına teslim olmuş bir şahsiyet tarafından heba ve israf edilmektedir. Erdoğan kavga ve gerilimin simgesi mertebesine çıkarak ne huzur bırakmış, ne de esenlik koymuştur. Kısa zamanda anayasal sınırlarını sayısız kere aşmış, yetki ve sorumluluklarını defalarca kötüye kullanmıştır. Erdoğan Anayasa’yı ihlal etmiştir. Erdoğan yeminlerini bozmuş, yeminlerini çiğnemiştir. Şeref ve namusla arasına kalın duvarlar dikmiştir. Tarafsız olması gerekirken, açıktan açığa AKP’ye oy istemiştir. Sizlere AKP’nin fiili eşbaşkanı gibi konuşmuştur. Ahlaksız tavrına en son Bursa’da da devam etmiştir. Erdoğan’ın kanunsuz, hukuksuz ve despot uygulamalarını yanına bırakmayacağız. Şerefini gömlek gibi giyip çıkartan, tarafsızlık yeminini ampul gibi yakıp söndüren bir şahsiyet, Türkiye’ye istikamet çizemez, milletimizin aklını artık çelemez.”

KOLLARI SIVADIM

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Twitter’daki hesabından, “Küfrü ezmek, yanlışa engel olmak için kolları sıvadım, ceketi çıkardım” mesajı ile çalışma odasında çekilmiş ceketsiz ve kolları sıvanmış bir fotoğrafını paylaştı. Bahçeli, şunları yazdı: “Milletimle kucaklaşmak, doğruları haykırmak için daha da bilendim. Umut varsa hayat vardır, hedef varsa, şuur açıksa, iyiye, güzele, hidayete bağlılık tamsa, tüm sorunlar yerle yeksan olacaktır. Meraklanmayın, Türkiye, Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!