Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular gitti-geldi

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular gitti-geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 12:23

Kayseri'de dün "emniyet müdürü karmaşası" yaşandı.

Haberin Devamı

Enerji Bakanı Taner Yıldız'a yumruk olayı nedeniyle görevinden alınan eski il Emniyet Müdürü Arif Akkale, mahkeme kararıyla beş yıl sonra görevine iade edildi. Akkale, dün öğleden sonra bu mahkeme kararına dayanarak, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, makamına oturdu.

BAKAN ALA, KAYSERİ MÜDÜRÜ'NÜ YENİDEN ATADI

Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular gitti-geldi
Mayıs 2014'ten bu yana Kayseri'de İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan İbrahim Kulular ise, bu durum üzerine Ankara'ya döndü.
Ancak Kulular, Ankara'da fazla kalamadı.
Çünkü İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın onayıyla yeniden Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atandı.
Ala, mahkeme kararıyla Kayseri'de il Emniyet Müdürlüğü makamına oturan Arif Akkale'nin ise, Ankara Teftiş Kurulu'na atanması kararına imza attı.
Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da, Bakan Ala'nın talimatıyla, görevini devralıp makamına oturmak üzere Ankara'dan Kayseri'ye doğru yola çıktı.

Haberin Devamı

BAKAN YILDIZ'A YUMRUK NEDENİYLE ALINMIŞTI

2010 yılında Kayseri'de il emniyet müdürü olarak görev yapan Arif Akkale, Şehit cenazesi sırasında yumruklu saldırıya uğramış, yaralanmıştı.
Bu olayın ardından Kayseri İl Emniyet Müdürü Akkale görevden alınmıştı.
Akkale, arada geçen sürede İtalya'da emniyet ataşesi olarak görev yaptı. Mahkeme kararıyla da görevine iade edilince, dün Kayseri İl Emniyet Müdürü makamına oturmuştu.

BAKMADAN GEÇME!