Antalya'da en büyük uyuşturucu operasyonu yapıldı ama...

Güncelleme Tarihi:

Antalyada en büyük uyuşturucu operasyonu yapıldı ama...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 13:27

Antalya’da 500 polisin katılımı ile kent tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştiren Antalya Emniyet Müdürlüğü, sabaha karşı gelen bir haberle yıkıldı.

Haberin Devamı

Antalyada en büyük uyuşturucu operasyonu yapıldı ama...
Operasyonun başladığı saatlerde anne ve babası polis memuru olan 17 yaşındaki T.İ.’nin Uncalı Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis lojmanlarında uyuşturucu komasına girerek hayatını kaybettiği bilgisi verildi.

POLİS ÖLÜMÜ DOĞRULADI

İhbarın hemen ardından harekete geçen 112 Acil Servis ekipleri polis lojmanlarına giderek T.İ.’ye müdahalede bulundu. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan genç, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. T.İ.’nin polis lojmanlarındaki ölümünü doğrulayan polis, ölüm nedeni konusunda ise açıklama yapmadı.

ANNE BABA AYRIYMIŞ

T.İ.’nin bonzai kullandığını iddia eden görgü tanıkları, “Bu ibret dolu bir olay. Anne ve babası polis olan bir çocuğumuz bile uyuşturucu nedeniyle komaya girip hayatını kaybedebiliyorsa uyuşturucu kullanımının geldiği nokta endişe vericidir” diye konuştu. Baba T.İ. ile anne H.İ.’nin ayrı yaşadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Helikopter destekli operasyon

Antalya’da, ‘Zeytinköy’ olarak bilinen ve adı sık sık uyuşturucu baskınlarıyla anılan Yeşildere Mahallesi’nde bu sabah 500 polisin katılımıyla operasyon başlatıldı. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un helikopterden koordine ettiği operasyonda, 100’ün üzerindeki noktada arama yapılacağı kaydedildi. Bu operasyon, şu ana kadar bölgeye yapılanların en büyüğü olma özelliğini taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!