AKP 13 yıllık reklam arası

Güncelleme Tarihi:

AKP 13 yıllık reklam arası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 02:25

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, AK Parti Milletvekili Tülay Babuşçu’nun “Osmanlı İmparatorluğu’nun 90 yıllık reklam arasının sona erdiği” yönündeki açıklamalarını eleştirdi.

Haberin Devamı

MHP İstanbul İl Başkanlığı’nda MHP Milletvekili Ali Torlak ve İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ile basın açıklaması yapan Adan, özetle şunları söyledi: “Birkaç gün önce AKP’li bir vekil Cumhuriyetimizi ‘90 yıllık reklam arası’ şeklinde tarif eden bir açıklama yaptı. Bu tarif AKP zihniyetinin özetinden başka bir şey değildir. Bu milletvekiline şunu hatırlatmak isteriz: Eğer bir reklam arası varsa o da 13 yıllık AKP iktidarıdır. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti tarihini reklam arası şeklinde tarif edemez, buna cüret dahi edemez. Cumhuriyet düşmanlığına izin vermeyiz.

KONTROL TERÖRİSTTE

(Çözüm Süreci hakkında) AKP iktidarının bu ihanet karşısındaki sessizliğinin artık izahı mümkün değildir. Kontrol artık hükümette değil teröristtedir. Güneydoğu’nun birçok ilçesi sanki Türkiye’nin değil başka bir yerin ilçesi gibi olmuştur. Bazı şehirler ve ilçeler terör örgütüne devredilmiştir. Kamu otoritesinin olmadığı yerlerde PKK kendi düzenini kurmuştur. Buralarda her gün isyan ve kalkışma provaları yapılırken, elleri kolları bağlanan güvenlik güçlerimiz hiçbir müdahalede bulunamamaktadır.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!