"Sarayburnu Fatihleri" dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi

Güncelleme Tarihi:

Sarayburnu Fatihleri dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 11:24

KENDİLERİNİ "Sarayburnu Fatihleri" olarak tanıtan bir grup arkadaş, termometreler -4 dereceyi gösterdiği sırada Sarayburnu Sahili’nde denize girdi. Sabah saat 07.00 sıralarında sahilde buluşan arkadaşlar, bir süre koşup şınav çektikten sonra denize atladılar.

Haberin Devamı

DÖRT MEVSİM DENİZE GİRİYORUZ

Yaz, kış ayırmadan dört mevsim denize girdiklerini belirten Sadettin Güler, "52 yaşındayım. Yaz kış ayırmadan dört mevsim denize giriyorum. Bizim için problem olmuyor. Su harikaydı, denize girdiğimizde alıştığımızdan dolayı bir şey hissetmiyoruz" dedi.

20 YILDIR HER SABAH DENİZE GİRİYORUZ

Yaklaşık 20 yıldır her sabah denize girdiğini belirten Sadık Çakmak ise "Her gün Sarayburnu sahilde arkadaşlarımızla buluşuyoruz ölüm kalım olmadığı sürece… Hepimiz çeşitli iş kollarına sahibiz. Bazılarımız burada her gün denize girer ama hep buluşuruz" diye konuştu.

63 YAŞINDAYIM, 16 SENEDİR HERGÜN YÜZÜYORUM

16 yıldır her sabah yüzdüğünü ifade eden, 63 yaşındaki Mehmet Işık da, "16 senedir her gün buraya gelip yüzüp giderim. Aramızdan bir arkadaşımız her gün 1 kilometre yüzer biz 15-20 metre yüzeriz. Burası Sarayburnu, ’Sarayburnu Fatihleri’ denilince akla her şey gelir. İnsanlık, dostluk, arkadaşlık, meşakkat, güzellik ve sevgi gelir. Bundan daha güzel bir şey yok. Biz her gün buraya geliyoruz denize girsek te, girmesek te burada buluşuyoruz. Senenin 365 günü buradayız, biz iki üç deliyiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!