Ehliyetini alkolden el konulan sürücü, alkollü araç kullanırken kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Ehliyetini alkolden el konulan sürücü, alkollü araç kullanırken kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 15:06

MUĞLA’nın Ortaca İlçesi’nde, elektrik direğine çarpan otomobilinde sıkışan ve 1.4 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü 23 yaşındaki Ahmet Sarı yaşamını yitirdi. Sarı’nın ehliyetine, alkollü araç kullandığı için 2 yıl süreyle el konulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bugün saat 03.30 sıralarında, Ahmet Sarı’nın kullandığı otomobil Karaburun Mahallesi Halil İbrahim Tolga Caddesi’nde kontrolden çıkıp, beton elektrik direğine çarptı. Sarı, hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Gürültüyü duyan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri, Sarı’yı sıkıştığı yerden çıkartabilmek için itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çabası sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan Sarı’nın öldüğü belirlendi.

EHLİYETİNE ALKOLDEN EL KONULMUŞ

Yazın otellerde çalıştığı, kışın ise babası ile çiftçilik yaptığı belirtilen Sarı’nın cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Ortaca Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Sarı’nın ehliyetine, alkollü araç kullandığı için 2 yıl süreyle el konulduğu anlaşıldı. Yapılan kan testiyle Sarı’nın 1.4 promil alkollü olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!