Telefondan 1.5 saat sonra ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Telefondan 1.5 saat sonra ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 17:13

BARTIN’ın Akmanlar Köyü’nde ava çıkan lise öğrencisi 15 yaşındaki Metehan Manav, ormanlık alanda yürürken üzerine düştüğü av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandı. Cep telefonuyla dedesini arayıp yardım istedikten sonra kendinden geçen Metehan Manav, yaklaşık 1.5 saat sonra ölü bulundu.

Haberin Devamı

Bartın Anadolu Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Metehan Manav, sabah dedesine ait ruhsatsız av tüfeğini alarak ormanda kuş avına çıktı. Evinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda yürürken dengesini kaybeden Metehan Manav, iddiaya göre üzerine düştüğü av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandı. Metehan Manav, cep telefonu ile dedesi Davut Manav’ı arayarak durumu bildirdi. Davut Manav da oğlu Adem Manav ve diğer yakınlarıyla köylülere haber verdi.

Adem Manav, yerini öğrenmek için oğlunu cep telefonundan tekrar aradı. Ancak telefon açılmadı. Adem Manav, yakınları ve köylüler ile oğlunu aramaya çıktı. Adem Manav, oğlunun cep telefonunu sürekli çaldırıp telefonun sesinden yerini bulmaya çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat sonra çalan telefon sesinin geldiği yöne giden köylüler, Metehan’ı yerde kanlar içinde buldu.

Haberin Devamı

Telefondan 1.5 saat sonra ölü bulundu


Haber verilmesiyle gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Metehan Manav’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Baba Adem Manav ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Adem Manav’ı köylüler teskin etmeye çalıştı. Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Metehan Manav’ın cesedi traktör kasasına konulup ormandan çıkarıldı. Adem Manav, annesi ile bindiği traktör kasasında da gözyaşı döktü.

Metehan’ın cesedi, köy meydanında cenaze aracına konularak otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!