Dolmabahçe saldırganına 20 gün önce ‘tweet ihbar’

Güncelleme Tarihi:

Dolmabahçe saldırganına 20 gün önce ‘tweet ihbar’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2015 01:09

Dün Dolmabahçe sarayında nöbet tutan polislere yönelik düzenlenen saldırıyı bir Twitter kullanıcısının 12 Aralık'ta Twitter'da ihbar ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bir internet sitesinde 5 Ağustos 2014’te yayınlanan haberde, DHKP/C’nin 20. yılında sansasyonel eylem hazırlığında olduğunu iddia edilerek, Fırat Özçelik’le birlikte 3 kişinin adını verildi. Sitenin emniyet kaynaklarına dayandırdığı iddiasına göre, Fırat Özçelik DHKP/C’nin feda eylemcilerinden biriydi. Bombalı saldırı düzenleyecek ancak üzerinde her ihtimale karşı silah da bulunduracaktı.

DOLMABAHÇE ZANLISI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ /fotogaleri

Dolmabahçe saldırganına 20 gün önce ‘tweet ihbar’


@Fedakar_kisi isimli twitter kullanıcısı ise 12 Aralık 2014‘te yolladığı tweet’te, “DHKP/C bu eylem için Fırat Özçelik denilen örgüt üyesini kullanacak. Eylemin adı feda eylemi olarak belirlendi. Uyumayın Acem simitçileri” diye yazdı.

İŞTE O TWEET

DHKPC bu eylem için FIRAT ÖZÇELİK denilen Örğüt üyesini Kullanacak! Eylemin adı FEDA EYLEMI olarak belirlen di. UYUMAYIN acem SİMİTÇİLERİ

DHKPC Kanlı Eylem Talimatı verdi,Bilgiyi Emniyete ilettik Güvenlik Görevlileri Konsolosluklar ve AKP Binaları nı Hedef gösterdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!