Hem kızım hem karım ol

Güncelleme Tarihi:

Hem kızım hem karım ol
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2014 01:30

ANTALYA’da bir anadolu lisesinde geçen ay 11’inci sınıfların geometri dersinin yazılı sınavında, 5 öğrenci kopya çekerken yakalandı.

Haberin Devamı

Öğrencilerden E.T.’nin (16) ailesi, disiplin sürecinde kızlarıyla görüşen evli rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni M.S. (47) hakkında, tacizde bulunduğu yönünde suç duyurusunda bulundu. Savcılık, soruşturma başlattı.

‘SANA EV TUTARIM’

İddiaya göre öğretmen, kız öğrenciye arkadaşlık ve ilişki teklif etti, teklifini kabul ederse disiplin cezası almayacağını söyledi. Öğrencinin ise bu sözlerin ne anlama geldiğini sorduğu belirtilen şikâyet dilekçesinde öğretmenin, “Cezan okuldan atılmak, ama ben cezanı hafifleteceğim. Ev tutarım sana, hem kızım, hem eşim olursun” dediği, okul dışında ve otelde buluşma tekliflerinde bulunduğu öne sürüldü.

Sözlerini kaydetti

REHBER öğretmen M.S.’nin 10 gün boyunca öğrencisini odasına çağırdığı, kızın cep telefonuyla toplam 1.5 saatlik görüşmeyi kayda aldığı belirlendi. Suç duyurusunda kullanılan ses kayıtları, teknik inceleme için Ankara’ya gönderildi. Olayı Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!