Eşi ve biri 6 aylık iki kızını öldürüp intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Eşi ve biri 6 aylık iki kızını öldürüp intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 12:30

ADANA’da mobilyacı 31 yaşındaki Serhat Ögelge, bir gün önce barışıp evine dönen eşi 30 yaşındaki Sinem ile kızları 3 yaşındaki Selen ve 6 aylık Simge’yi başlarına av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü, ardından aynı silahla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Ailenin eve gelen yakınları karşılaştıkları manzara karşısında sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

Merkez Seyhan İlçesi Seyhan Mahallesi’nde 2 katlı binanın zemin katında mobilya atölyesi bulunan Serhat Ögelge’nin başka bir müşteriye giden işçileri bugün saat 12.00 sıralarında işyerine geldi. Atelyenin kapalı olduğunu gören çalışanlar, binanın ikinci katında oturan ustalarının evine çıktı. İçeri giren işçiler, cesetleri görünce polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısı, yatak odasındaki yatağında, üzerine yorgan örtülü Sinem Ögelge ile kucağındaki 6 aylık bebeği Simge, yerde ise büyük kızı Selen’in, diğer odada ise Serhat Ögelge’nin başlarından vurulmuş halde cesetlerini buldu.

ANNESİNİN KUCAĞINDA ÖLDÜRMÜŞ

Yapılan incelemede, Serhat Ögelge’nin eşi Sinem ve kucağındaki bebeği Sinem’i ve diğer kızı Selen’i av tüfeğiyle başlarına ateş ederek öldürdükten sonra diğer odaya geçerek aynı silahla başına ateş edip intihar ettiği belirlendi. Mobilyacının eşi ve kucağında öldürdüğü minik kızının cesetlerinin üzerine yorgan örttüğü de anlaşıldı. Yatağın yanında yerde bulunan Selen’in ise pijamalı olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

AYRILMA AŞAMASINA GELİP BARIŞMIŞLAR

Acı haberi alarak eve akın eden yakınları ve komşuları ise sinir krizi geçirdi. Bazı komşuları, Serhat Ögelge ile eşinin her ailede olduğu kadar aralarında tartışmalar yaşandığı birkaç kez ayrılma aşamasına geldiğini, ancak sinir ilaçları kullandığını duyduklarını söyledi. Çiftin, Sinem Ögelge’nin ailesinin araya girmesiyle barıştığını ve dün akşam evine döndüğünü belirten komşuları, cinayet işlenecek kadar sorunları olmadığını da savundu.

Dün akşam kızlarını eve getiren baba Kemal Tekeke ile anne Nuray, olayı duyunca baygınlık geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!