2 gündür kayıp olan Erkan'ın cansız bedeni bulundu

Güncelleme Tarihi:

2 gündür kayıp olan Erkanın cansız bedeni bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 10:18

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, 2 gündür kayıp olan Erkan Ünal’ın cesedi parkta bulundu.

Haberin Devamı

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı ve Buz Pisti yakınında akşam saatlerinde yürüyüş yapan vatandaşlar, parkta hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde yerde yatan kişinin öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri, yaptığı araştırma sonunda cesedin barmenlik yaptığı öğrenilen 32 yaşındaki Erkan Ünal’a ait olduğunu belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Erkan Ünal’ın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

"DUYGUSAL ANLAR YAŞIYORDU"

Yakınları iki gündür genç adama ulaşmak için sosyal medyadan da çağrı yaparken Ünal’ın eşinden yeni ayrıldığı, bu nedenle de zor günler geçirdiği öğrenildi. Alsancak Gazi Kadınlar Sokağı’nda barmenlik yapan Erkan Ünal’ın mankenlik de yaptığını anlatan eniştesi Mahmut Gülalan, “Bir dönem mankenlik de yapmıştı. Ancak bu aralar çalışmıyordu. Eşini çok seviyordu. Ondan ayrıldığı için son günlerde bazen duygusal anlar yaşıyordu.

Haberin Devamı

"BURALARDAN ARTIK GİDECEĞİM"

En son arkadaşlarıyla o bölgedelermiş. Sonra yürüyerek yanlarından ayrılmış. O gece bir kız arkadaşını en son aramış. ‘Buralardan artık gideceğim’ deyip duygusal bir konuşma yapmış. Bu ayrılığa kadar neşeli hayat dolu biriydi. Şimdi otopsi ile ne olduğu belirlenecek. İntihar üzerinde de duruluyor. Darba benzeyen izler de var. Bunlar intihar nedeniyle mi yoksa darpla mı olduğu otopsiyle ortaya çıkacak” dedi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken Ünal’ın cenazesinin Atatürk Mahallesi Ata Camii’nde ikindide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!