3 kardeş babalarının iş yerini yaktı

Güncelleme Tarihi:

3 kardeş babalarının iş yerini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 14:29

Mersin'de babalarına kızan 3 kardeş, alacak verecek meselesini görüşmek için geldikleri babalarının iş yerini ateşe vererek ellerindeki satır ve bıçaklarla pencereye çıktı.

Haberin Devamı

Murat, Metin ve Fırat K. kardeşler aralarında yıllardın süren alacak verecek meselesini konuşmak üzere babaları Halil C.'ye ait Merkez Akdeniz ilçesi Camiişerif Mahallesi'ndeki nakliye şirketine geldi. Burada alacak-verecek meselesini konuşan kardeşler babaları ile kavga etti. İş yerini benzin dökerek ateşe veren kardeşler ellerindeki satır ve bıçaklarla pencereye çıktı. Kardeşlerden biri "Bizim sorunumuz babamızla sizden özür diliyoruz. Bizim sorunumuz bu babayla" diye bağırdı.



Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye çalışırken gençler ellerindeki bıçak ve satırları yere atarak içeriye girdi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü. Gözaltına alınan gençler polis otosuna götürülürken, "Suçlu değiliz, 25 yıldır anamazı ağlattı" diye konuştu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken iş yeri kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada 3 kardeşin nüfusta babalarının üzerine değil, annelerinin babasının üzerine kayıtlı oldukları bu nedenle soyisimlerinin babalarından farklı olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!