Güven Partisi: 46, Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi: 1

Güncelleme Tarihi:

Güven Partisi: 46, Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi: 1
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 16:54

Adana'da Güven Partisi'ne 46 kez kumar baskını yapan polis, bu yıl kurulan Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi Adana İl Başkanlığı'na yaptığı baskında da, İl Başkanı Fevzi T. ile daha önce kumar baskını yapılan Güven Partisi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Merkez Seyhan İlçesi Seyhan Caddesi'ndeki bir binada tombala oynatıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, operasyon için harekete geçti. Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Başkanlığı tabelasının asılı olduğu binayı takibe alan polis, dün akşam saatlerinde baskın düzenledi. Yapılan operasyonda, kumar oynayan 103 kişi yakalandı.

Yapılan aramada tombala topları, kartlar, projektör makinesi ile çok sayıda pul ele geçirildi. Partinin İl Başkanı Fevzi T. ile daha önce 46 kez kumar baskını yapılan Güven Partisi'nde kumar oynatan kişilerin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin Güven Partisi'ne sık sık kumar baskını yapması nedeniyle Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi'ne katılıp, kumar faaliyetlerini burada yürüttüğü belirlendi.

Haberin Devamı

Kumar oynarken yakalanan 103 kişiye 189'ar lira para cezası kesildi. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 11 şüpheli ise 'kumar oynamak için yer temin etmek, kumar oynatmak ve haksız kazanç elde etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye çıkartılan zanlılar, görüntü alan gazetecilere saldırmak istedi, polis güçlükle engel oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!