Gaspları yaşlarının iki katı

Güncelleme Tarihi:

Gaspları yaşlarının iki katı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 01:17

HIRSIZLIK, kapkaç, gasp, yaralama gibi suçlardan poliste 35 kaydı bulunan 15 yaşındaki S.D. ve 42 kaydı bulunan 17 yaşındaki A.D., cezaevinden bir hafta önce tahliye olup, yine suça karıştılar.

Haberin Devamı

S.D. ve A.D., bundan 1.5 ay önce, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kapkaç yaparken suçüstü yakalandılar. Haklarında dava açılan ikili, bir hafta önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiler. Ancak S.D. ve A.D.’nin tahliye olmasının ardından, Beyoğlu’nda artarda 3 kapkaç ve gasp olayı yaşandı. Polisin bu olaylarda S.D. ve A.D.’nin olduğunu tespit etmesi uzun sürmedi.

YİNE SERBESTLER

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Camiikebir Mahallesi, Bülent Demir Caddesi’nde bir otomobilin içinde tanıdık iki yüz farkettiler. Bu ikili defalarca gözaltına aldıkları S.D. ve A.D.’den başkası değildi. Cezaevinden çıktıktan sonra bir haftada 3 suç işlemişlerdi. Kaçmak isteyen ikili, ekipler tarafından yakalanarak Beyoğlu Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldüler. İkilinin yakalandığı otomobilin çalıntı olduğu ortaya çıktı. S.D. ve A.D. 3 mağdurun teşhisine rağmen tutuksuz yargılanmak üzere yine serbest kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!