Parti yok

Güncelleme Tarihi:

Parti yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 01:31

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, seçimler öncesinde siyasi kulisleri hareketlendiren parti kuracağı yönündeki iddialara noktayı koydu.

Haberin Devamı

Gül, siyasete dönmeyi düşünüp düşünmediği sorusu üzerine, “Zaman zaman görüyorum, yeni parti falan gibi söylentiler... Bunların hiçbirinin aslı yoktur, doğru değildir” dedi. Görevi devrettikten sonra ilk ziyaretini memleketi Kayseri’ye yapan Gül, belediyede gazetecilere şunları söyledi: “Görev sürem dolduktan sonra 40 yıllık arkadaşım, dava arkadaşım, beraber partimizi kurduğumuz, hükümet olduğumuz, Türkiye’ye 10 sene içerisinde çok büyük hizmetler yaptığımız değerli arkadaşım Sayın Tayyip Erdoğan’a devretmekten de ne kadar büyük bir mutluluk duyduğumu devir teslim merasiminde sadece Türkiye’ye değil, bütün dünyaya gösterdik. İnanıyorum ki değerli kardeşim Recep Tayyip Erdoğan da benim bıraktığım yerde bu bayrağı çok daha ileriye taşıyacaktır. Hükümette,benim siyasete girmesine vesile olduğum değerli arkadaşımız Davutoğlu’nun başkanlığında gayet güçlü bir şekilde görevine devam ediyor. ”

Haberin Devamı

KIYMALI PİDE YEDİ

Özel bir uçakla Kayseri’ye gelen Gül, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Gül esnaf ziyareti sırasında kıymalı pide yedi, pastırma kesti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin yemeğine katılan Gül, “Tecrübelerimizi kendimize saklayacak halimiz yok. Bunun birçok yolu var. Sadece siyaset yoluyla değil. O bakımdan bundan sonra da sizlere elimden gelen bütün bilgimi, tecrübemi aktarmak için uğraşacağım” dedi. Kenti dolaşırken siyasete ilk başladığı dönemdeki arkadaşlarını gördüğünü anlatan Gül, o günleri özlediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!