Damat öldü ama bahşişçi şikâyetçi

Güncelleme Tarihi:

Damat öldü ama bahşişçi şikâyetçi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 01:33

YENİBOSNA’da önceki gün düğün bahşişi yüzünden çıkan kavgada, kendisine vurmaya çalışan damat Aziz Baş’ı otomobiliyle sürükleyerek ölümüne neden olan Emrah A. (19) tutuklandı.

Haberin Devamı

31 Ağustos akşamı amcasının oğlu Abdülkadir A. ile birlikte Baş çiftinin düğün konvoyuna rastlayan, ortaokul mezunu işsiz Emra A. ifadesinde yaşananları şöyle anlattı: “Gelin arabasından inen şoför bize küfretti. Yanıma gelip açık camdan beni darp etmeye başlayınca kaçmak için araçla hareket ettim. Bu sırada gelin aracından damat aşağı inerek şoför camına asıldı ve beni darp etmeye çalıştı. Bu esnada bir elimle yüzümü kapatırken diğer elimle direksiyonu tutuyordum. Yolun sonunda park halinde bir servis minibüsü vardı. Önümü göremedim ve minibüse çarptım.”
‘minibüsün
altında gördüm’
“Bu sırada kapıya ve cama asılı bulunan damat minibüsün altına girdi. Aracı durdurdum. Minibüsün altında damadı yaralı olarak gördüm. Hastaneye götürmek istedik ancak kalabalık bir grup geldi. Biz de aracı orada bırakıp kaçtık. Kaçarken baktığımızda grup araca zarar veriyordu. Karakolda Baş’ın vefat ettiğini öğrendim. Olay şahısların bize küfretmesi ve darp etmeleriyle başladı. Bizi olay sonrasında darp etmeye gelen ve aracıma zarar veren kalabalık grup ile gelin aracını kullanan şoförden şikâyetçiyim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!