Kötü haber ‘baz’dan geldi

Güncelleme Tarihi:

Kötü haber ‘baz’dan geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 01:27

Fethiye’deki Likya Yolu’nda belgesel çekimi için yaptığı yürüyüşte kaybolan Alman televizyoncunun cesedine ulaşıldı. 4 gün sonra bulunan Bernd Girrbach’ın yokuştan yuvarlanarak öldüğü tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Fethiye ilçesine belgesel çekimi için gelen Alman ARD televizyonu çalışanı Bernd Girrbach (58), salı günü Likya Yolu’nda yürüyüşe çıktı. Girrbach, saat 14.00 sıralarında cep telefonuyla Fethiye’deki eşi Elke Girrbach’ı arayarak, Aktaş mevkisinde kaybolduğunu, Faralya-Kabak Yolu’na çıkmaya çalıştığını söyledi. Yaklaşık 1 saat geçtikten sonra cep telefonundan aradığı eşine ulaşamayan Elke Girrbach, gece geç saate kadar bekledikten sonra jandarmadan yardım istedi.

YUVARLANDI

Jandarma, AKUT ekibi, itfaiye ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri karadan arama yaparken, bir yangın söndürme helikopteri de havadan destek verdi. Çalışmalar sonuç vermeyince ekipler, Girrbach’ın kullandığı GSM operatöründen yer tespiti için mobil baz istasyonu istedi. Girrbach’ın cesedi bu yolla, dün saat 09.00 sıralarında Kabak Koyu’na 50 metre mesafede bulundu. Darp izine rastlanmayan Girrbach’ın, yola çıkmaya çalışırken yokuştan yuvarlanıp yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!