PKK’nın‘ kaçakçı’tuzağına düşmüşler

Güncelleme Tarihi:

PKK’nın‘ kaçakçı’tuzağına düşmüşler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 01:22

ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında PYD/PKK teröristleri tarafından şehit edilen 3 askerden Yiğit Şahan'ın annesi Melek Şahan, oğlunun ve 2 silah arkadaşının tuzağa düşürüldüklerini öne sürdü.

Haberin Devamı

Askeri yetkililerin olayın nasıl olduğunu kendilerine anlattıklarını söyleyen Şahan, “Askerler bir çobanın kendilerine doğru yaklaşıp 'Kaçakçılar geliyor' diye bağırmasının ardından yerlerini terk edip teröristlere yaklaşmışlar. Bize bunları komutanları anlattı. Onların anlattıklarından sonra ben yavrularımızın tuzağa düşürüldüklerini düşündüm. Benim aklıma o geldi. Ama komutanları bunu böyle söylemedi. Nöbet yerlerini de terk etmemeleri gerekiyormuş, ama işte delikanlılık var, belki de ecelleri geldi, öylece dinlemeyip o yöne gitmişler. Zaten 18 metreden Kalaşnikofla taramışlar" dedi.

NURCAN'A PSİKOLOJİK DESTEK

Öte yandan şehit Şahan'ın, silah arkadaşlarıyla ismini yazdırdığı sözlüsü Nurcan Keskin, olayı öğrendiğinde fenalık geçirip hastaneye kaldırılmış ve tedavisini yarım bırakıp sözlüsünün cenaze törenine katılmıştı. Keskin’in, yaşadığı büyük acı nedeniyle psikolojik destek almaya başladığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!