TEM Kurtköy yolunda feci kaza

Güncelleme Tarihi:

TEM Kurtköy yolunda feci kaza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 11:51

TEM Kurtköy mevkiinde TSİ 11.30 sularında meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle otoyol Edirne istikametine yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapatılan yol nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanırken, TSİ 13.45 itibariyle trafik yoğunluğunun azaldığı dikkat çekti.

Haberin Devamı

TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde 3 aracın karıştığı kazada Mehmet Yıldız ile eşi Seçil Yıldız, TIR ile bariyer arasında kalarak hurdaya dönen otomobillerinden yara almadan çıktı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu Edirne istikameti bir saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Devrilen inşaat malzemesi taşıyan kamyonun kaldırılmasının ardından TEM otoyolu trafiğe açıldı.

Kaza saat 11.30 sıralarında TEM Otoyolu Kurtköy Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferit Devrek 15 NP 373 plakalı TIR'ıyla TEM Otoyolu'nda orta şeritten Edirne yönüne doğru seyir halindeydi. Devrek, Kurtköy mevkiine geldiğinde sağ taraftan 34 RGC 03 plakalı kamyonun yaklaştığını fark etti. Kamyondan kurtulmak için TIR'ı sol şeride yönelen Devrek, bu sırada sol şeritten gelen 63 VS 828 plakalı otomobili fark etmedi.
Bunun üzerine otomobil, kendisine çarpan TIR ile çelik bariyerler arasında sıkıştı. İnşaat malzemesi yüklü kamyon ise TIR'ın önünden geçerek çelik bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Hasan Yeniçeri olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yeniçeri'ye ilk müdahaleyi itfaiye ekipleri yaptı.Yaralı kamyon sürücüsü ambulansla Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

TEM 1 SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Kazada devrilen kamyon için büyük çekici araçları çağrıldı.İş makinesi de yola saçılan malzemeleri kaldırarak yolu temizledi. Devrilen kamyon ise çekici yardımıyla yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu Edirne istikametine uzun araç kuyruğu oluştu. Kaza nedeniyle bazı sürücülerin araçlarından inerek kurtarma çalışmalarını izlediği görüldü. Kazaya karışan araçların kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

HURDAYA DÖNEN OTOMOBİLDEN YARA ALMADAN ÇIKTILAR
Kazada Mehmet Yıldız ile eşi Seçil Yıldız, kamyon ile bariyer arasında kalan ve hurdaya dönen otomobillerinden yara almadan çıktı. Seçil Yıldız yaşanan kazanın şokunu uzun süre üzerinde atamadı. Mehmet Yıldız “Edirne'ye gidiyorduk, bir anda TIR ile bariyer arasında kaldık. Allahâ şükür bizde birşey. Korktuk ama“ diye konuştu.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Çamlıca Gişe'den başlayan ve Kurtköy Kavşağı'na kadar uzanan trafik yoğunluğu Ataşehir'e kadar etkili oldu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı



TEM Kurtköy yolunda feci kaza


(TSİ 13.45 itibariyle yol durumu)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!