Kaçıramadan kaçtılar

Güncelleme Tarihi:

Kaçıramadan kaçtılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2014 10:45

MALTEPE Cezaevi’nde yatan 36 yaşındaki Erol A.’yı göz muayenesi için götürüldüğü hastanenin bahçesinden kaçırmaya çalışan 4 kişi, askerlerle silahlı çatışmaya girdi. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı çatışmada, 4 kişi Erol A.’yı kaçıramadan kaçmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Adam öldürme, gasp, yağma ve suç örgütüne üye olmak suçlarından cezaevinde bulunan Erol Arazici, dün hastane revirinden aldığı sevk belgesiyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. İnfaz koruma memurları Erol Arizici’yi araçtan indirdiği sırada hastane bahçesine hızla bir otomobil girdi. Otomobildeki 4 kişi infaz koruma memurlarına silah çekerek Erol Arazici’yi kendilerine teslim etmelerini istedi. Durumu gören askerler hemen olaya müdahale etti.

“MAHKUMU KAÇIRAMADAN KAÇTILAR”
Mahkumu kaçırmak isteyen askerlerin üzerine tabancayla ateş açınca, askerler de tüfekle karşılık verdi. Çatışma sırasında şüphelilerin sıktığı kurşunlardan biri ring aracına isabet etti. Sadece 1 dakika süren çatışmanın ardından 4 kişi geldikleri otomobile binerek kaçtı. Kaçırılmak istenen mahkum başka bir cezaevi aracıyla yoğun güvenlik önlemleri altında yeniden cezaevine götürüldü.

HASTANE BAHLÇESİNDE BÜYÜK PANİK
Çatışma sırasında hastane bahçesinde bulunanlar büyük panik yaşadı. Sağa sola kaçışanların yanı sıra, sinir krizi geçirenler de oldu. Çatışmaya gören bir hasta yakını yaşadıklarını, “Mahkumu kaçırmak istediler, askerler müdahale edince çatışma çıktı. Herkes çığlıklar atarak bir yerlere kaçmaya çalıştı. Mahkumu kaçıramadan kaçtılar” diye anlattı.

BAHÇEDE DETAYLI İNCELEME
Polis çatışmanın hemen ardından hastane bahçesinin bir bölümünü güvenlik şeridi çekerek kapattı. Detaylı incelemenin ardından boş kovanlar incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Haberin Devamı



BAKMADAN GEÇME!