Kendisini polise şikayet eden eşini bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kendisini polise şikayet eden eşini bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 10:20

Bir fabrikada aşçı olarak çalışan Osman B., Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi’nde geçen yıl Ekim ayında, ablası C.O. ile gizli ilişki yaşadığını öne sürdüğü N.E.’nin 13 yaşındaki oğlu M.E.E.’yi tabancayla bacaklarından vurmuş ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Osman B. bu olaydan sonra işten çıkarıldı.

Haberin Devamı

KAYSERİ’de aşçı 43 yaşındaki Osman B., geçimsizlik nedeniyle kendisini polise şikayet eden eşi 39 yaşındaki Fatma B.’yi 13 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Talas İlçesi’nde yaşayan 6 aydır işsiz olan Osman B., eşi Fatma B. ila dün öğle saatlerinde tartıştı. İddiaya göre Fatma B., dün Talas Polis Merkezi Amirliği’ne giderek, eşi Osman’ın kendisini dövdüğünü öne sürüp şikayetçi oldu.2 çocuk annesi kadın daha sonra Yıldırımbeyazıt Konaklar Mahallesi’nde oturan evli kızı K.K’nın evine sığındı.

POLİS TELEFONLA ARAYINCA ÇILDIRDI

Polisin şikayet üzerine cep telefonundan aradığı Osman B., eşinin kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenince, kızının evinin bulunduğu sokakta yanına çağırdı. Ardından eşine iddiaya göre, "Beni neden şikayet ettin" diye bağırıp, 13 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Fatma B., ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyat edildikten sonra yoğun bakıma alındı. Eşini yaraladığı bıçağı bir otomobilin altına atan öfkeli koca, sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi’nde "Namus bu kadar ucuz değil" diye bağırdı.

’ÖNCE İŞSİZ, SONRA PARASIZ KALDIM’

Gözaltına alınan Osman B. "Bir çocuğu tabancayla yaraladığım için önce işsiz, sonra parasız kaldım. Bu nedenle eşimle de tartışmaya başladım. Tartışma ve geçimsizlikler nedeniyle eşim Fatma karakola giderek beni şikayet etmiş. Öfkeye kapılıp, bıçakladım" dedi.

Osman B.’nin bugün nöbetçi mahkemeye çıkarılacağı belirtilirken, talihsiz kadının sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!