Sosyal medyadan kaldırttım

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyadan kaldırttım
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2014 01:32

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, “Baykal ile ilgili bir olay vardı ya, yahu bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Sosyal medyaya düştüğü zaman sosyal medyadan kaldıran kim? Ben kaldırttım ben” diye konuştu. Düzce, Karabük ve Zonguldak’ta miting yapan Erdoğan şunları söyledi:

Haberin Devamı

SENDEN İYİ KASETÇİ OLUR

Bu kasetçiliğin merkezi nerede, satış yeri nerede? Satış yeri İstanbul Tahtakale, zaten ben Sayın Kılıçdaroğlu’na meslek olarak tavsiye ettim, “Senden iyi kasetçi olur’. Bu sabah arkadaşlarım bana bir şey söylediler hani malum Baykal ile ilgili bir olay vardı ya, bunu benim ayarladığımı söylüyorlarmış. Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu adam diyor ki ‘Açıklama yapsın’. Yahu neyin açıklamasını yapacağım, bu orada sosyal medyaya düştüğü zaman, onu sosyal medyadan kaldıran kimdi? Ben kaldırttım ben. Bugün tweet’lerde bu ülkenin başbakanına hakaret edilmesini tavsiye eden sensin, bizzat zaten bu işi kendin yapıyorsun, çünkü ahlak yoksunusun. Çok açık, net söylüyorum, böyle montajlarla filan bir yere varamazsınız, Yarım saat içerisinde kaldırttım, onu sosyal medyadan kaldıran Başbakan’a bu saygısızlığı, hakareti yapamazsınız. Biz, inancımızın gereği bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz, ama sende o var, sende olur. Şu anda beraber yürüdüğünüz Pensilvanya’da da o var. Zaten kasetleri beraber hazırlıyorsunuz ama bizi bu oyuna getiremeyeceksiniz.

EY BAYKAL SANA YAZIKLAR OLSUN

Haberin Devamı

Hani Baykal’ın bir kasedi çıkmıştı ya onla ilgili şimdi birşeyler döndürüyorlar. Yahu benim dinimde, benim inancımda bu tür şeylerle uğraşmak yoktur. Ey Baykal sana yazıklar olsun. Seni, CD ile kasetle genel başkanlıktan indiren bu adamın şu andaki yalanlarına uyuyorsun. Eğer böyle bir tezgâhın içinde Tayyip Erdoğan olsaydı, Anayasa tartışmalarında yarım saat içerisinde senin bu görüntülerini sosyal medaydan kaldırır mıydım? MHP’ninkini de ben kaldırdım. Niye, bunlar bize yakışmaz. Bunlar bizim işimiz değil. Onlar, ahlakdışı araçlarla bize saldıracaklar. Varsın saldırsınlar ama biz bunu kaale almayacağız.

25 MART DEDİNİZ, OLMADI

Maalesef bir süredir ahlakı dışlayan, edebi dışlayan, nezaketi dışlayan, anayasayı, yasaları dışlayan bir siyaset yapılmak isteniyor. Dün için ne diyorlardı? Kaos olacak. 25 Mart kaos. Ne oldu? 17 Aralık dediniz olmadı, 25 aralık dediniz olmadı, seçim dediniz olmadı. Doldur boşalt, sizden yoğurt olmaz.

YÜZDE 80 DEDİ, DÜZELTTİ

Haberin Devamı

Zonguldak’a doğalgazı kim getirdi. Şimdi gelmedi diyen kardeşlerim lütfen müracaat etsinler. Şu anda Zonguldak merkezin yüzde 80’i doğalgazı kullanıyor. Bak Zonguldak merkez diyorum. Değerli kardeşlerim buradaki ihaleyi alan işadamların verdiği rapordan bahsediyorum. (Belediye Başkan adayı Ali Bektaş’ın uyarması üzerine) Başkan uyarıyor, doğalgaz diyor sadece Ereğli’ye geldi. Ereğli aldı mı? Hemen merkezi de hallediyoruz.

‘SURİYELİ PİLOTLAR EKMEK ALMAYA GİDİYORDU’ DİYECEK

Bunlar Doğu, Güneydoğu’da da BDP’yi destekliyorlar. Suriye’de Esad’ın avukatı, Mısır’da Sisi’nin, burada da 28 Şubat’çıların avukatı. Bir tek milletin avukatı değil. Suriye uçağını düşürdük. Bu CHP’nin Genel Müdürü benim Genelkurmay Başkanı’ma ‘Ucuz işlere girmesin’ diyor. Haddini bil. Utanmasa, Suriyeli pilotlar için de ‘Ekmek almaya gidiyorlardı’ diyecek. İnanın böyle.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!