TC gençliğine yasak sökmez

Güncelleme Tarihi:

TC gençliğine yasak sökmez
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 01:57

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’a erişim yasağını eleştirerek, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerdir. Başçalan size Twitter ve Facebook yasağı getiriyor. Yasak bizim gençlere, Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlerine sökmez” dedi.

Haberin Devamı

Kayseri, Niğde ve Aksaray mitinglerinde vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

KAÇMA İHTİMALİ VAR

- Ben size şunu söyleyeyim: Ülkemin içindeki şartları ben de siz de biliyorsunuz. Türkiye'nin en temel sorunu, siyasetin kirlenmiş olması ve siyasetçilerin halkı soymaya kalkmasıdır. Bir hükümetin bir devleti soymaya kalkmasıdır. Kul hakkı yiyenlerin iktidar olmasıdır. Milletin oylarıyla, haramilerin iktidarını yıkacağız. Onun unvanını gidin Tokyo'ya sorun, Almanya'ya, Fransa'ya sorun. Papua Yeni Gine'ye sorun hırsız hangi ülkede diye, onlar da söyleyeceklerdir. Bunun Yüce Divan'a gitme, koltuktan kalkma niyeti yok. Ama ülkeden kaçma ihtimali var. Nereye kaçarsan kaç, seni bulup getirip, tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağım. Başçalan değil, başbakan istiyoruz.

Haberin Devamı

ALLAH KELAMIYLA DALGA GEÇİYOR

- Düne kadar milletin önüne çıkıyorlardı, din iman edebiyatı yapıyorlardı. Şimdi Allah’ın kelamıyla dalga geçiyorlar. Kitabımızla, Allah'ın kelamıyla ‘Bakara mı, makara mı?’ diye dalga geçiyorlar. Böyle bir şeyi CHP ilçe başkanının biri yapsa, ülkede kıyamet kopardı. Ayın 30'unda sandığa gideceğiz. Ayetimizle, kitabımızla dalga geçenlere hesabını soracak mıyız? Ben buna yürekten inanıyorum. Çünkü ben bu milletin irfanına, vatan sevgisine, imanına güveniyorum. Hep derim, Allah büyüktür. Rahmetli babam ‘Siz doğru durun, eğri belasını bulur’ derdi.

BABA, OĞLUNA HIRSIZLIK ÖĞRETİR Mİ

- Hayatımda bir babanın oğluna hırsızlık öğrettiğini görmedim. Hırsızlık, babadan oğula geçer diyordu Başbakan, doğru söylüyor değil mi? Arada bir konuşur benimle ilgili, adam yerine koymam, konuşsun. Allah’ın tuzağı var derim ya. Eskişehir'de çıkıyor beni eleştiriyor: ‘Sen benim evlatlarıma haramdan başka lokma yedirmedim diyemezsin’ diyor. Allah söyletiyor. Diyorlar ki ‘CHP iktidara gelince dövizler, faizler yükselir.’ Yüzde 30 devalüasyon oldu, kim kazandı? Evinde dolar stok edenler kazandı. Bilal oğlan kazandı. Millet gerçekleri öğrenmesin diye Meclis'te fezlekeleri okutmadılar.

YOLSUZLUKLARI KAPATMAYA ÇALIŞIYOR

Haberin Devamı

- Ben hükümeti, kul hakkını yiyenleri, yolsuzluk yapanları, hırsızlık yapanları eleştiriyorum. Ben hiçbir zaman Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren saygıdeğer vatandaşlarımı eleştirmedim. Vicdanlarına seslenmek istiyorum: ‘Bize oy verin yolsuzluğu, yoksulluğu, yasakları kaldıracağız’ dediler. Ama 17 Aralık, Mevlana’nın hakka yürüdüğü gün. Bütün kirli çamaşırları ortaya çıktı. Ben hiçbir zaman yırtık ayakkabıyla siyasete girdim demedim. Seçildiğim gün mal varlığımı internet siteme koydum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!