İki kadın serbest

Güncelleme Tarihi:

İki kadın serbest
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 21:26

İzmir'de devlet büyüklerine hakarette bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan iki kadının gece yarısı serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı mitingin ardından, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya iki kadının gözaltına alındığını kaydetti. Kadınlar haklarında yapılan işlemin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İzmir Barosu Başkanı Ercan Demir, Twitter hesabından gözaltına alma ve serbest bırakılma işlemini böyle duyurdu.

İki kadın serbest

'BAŞBAKAN'A HAKARET' SUÇUNDAN GÖZALTI

Başbakan'ın da miting anında bahsettiği ismi açıklanmayan bir kadının el hareketi yapmaktan, evli ve 4 kız çocuğu annesi olan 57 yaşındaki F.A.'nın ise 'Başbakan'a hakaret' suçundan gözaltına alındığı öğrenildi.

F.A.'nın eşi N.A., "Sayın Başbakan aracıyla miting alanını terk ederken biz de ikinci kattaki evimizin balkonundaydık. Eşim kollarını açarak 'Ne işin var İzmir'de' der gibi yaptı. Hakaret eder gibi değil. O an Başbakan'la göz göze gelindi. Başbakan o anı protestovari bir hareket sandı, anladığım kadarıyla. Otobüsünü durdurdu. Yanında yürüyen Başbakanlık korumalarına daireyi işaret etti. 3 dakika sonra içeri korumalar girdi. Bizi gözaltına almak istediler. 'Özür dileyeceksiniz' dediler. Bu arada ben arka plandaydım. Özür dileyecek bir şey yapmadık. Ardından karakola getirdiler eşimi, Başbakana hareket suçlamasıyla. İfadesi alınacak ondan sonra savcılık ne karar verirse o olacak" dedi.

İki kadın serbest
"SEN O HAREKETİ NASIL YAPARSIN"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!