Çobanlık Peygamber mesleğidir

Güncelleme Tarihi:

Çobanlık Peygamber mesleğidir
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2014 02:11

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan’ı hedef alarak “Bana diyor ki ‘2 koyunu güdemezsin’. Ben kimseye böyle demem. İnsanları koyun yerine koymam. İnsan değerli bir varlıktır. Çobanlık ise peygamber mesleğidir” dedi.

Haberin Devamı

Ardahan, Erzurum ve Erzincan’da konuşan Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi:

Yolsuzlukları önleme vaadiyle gelenler yolsuzluk yaptı. Kamyon kamyon götürdüler. Sadece Başbakan’ın oğlunun evinden çıkan para 1 milyar dolar. Ardahan’ın vicdanına sesleniyorum: Dünyada hangi başbakanın oğlunun evinde 1 milyar dolar olur? 17 Aralık sabahında ülkeyi nasıl soydukları anlaşıldı. Paraları sıfırlamak için bütün aileyi topluyor. Ertesi günü hâlâ sıfırlayamadılar, 30 milyon Euro kalmış. Harama kimse ortak olmamalı.

AİLE BOYU GÖTÜRDÜLER

Çiftçi kardeşim ‘Bana neden en pahalı mazotu satıyorsun’ diye sormayacak mı? Malı onlar götürüyor, en pahalı mazotu sana satıyor. Onlar istifa etmez, bunun için ar damarı olması lazım. Allah kimseyi yere bakar duruma getirmesin. Sen malı götürecek, devleti soyacak, çoluk çocuğunu zengin edeceksin, öbür yandan Ayaz Bebek Konya’da soğuktan ölecek. Eskişehir’de ‘Evlatlarıma helal yedirmedim’ dedi. Ne söyleyeyim, zaten sen helalden anlamazsın ki, haramdan anlarsın. Vatandaşıma ‘Helale ortak ol’ diyorum. Bunlar aile boyu götürüyorlar. Dünya tarihinde aile boyu yolsuzluk yapan bir başbakan görmedim.
Türkiye böyle bir hükümete layık mı, dünyada böyle bir hükümet var mı? Kul hakkı yiyen bir hükümet olur mu? Ülkeye temiz siyaset gelsin diyorsanız, sandığa gidip oyumuzu helalden yana kullanacağız. Kul hakkı yiyenden hesap sormayan namerttir, söz veriyorum hesabını soracağım.

Haberin Devamı

CESUR SAVCI ARIYORUM

Başçalan ülkeyi böldü, 76 milyonu birbirine düşman etti. 76 milyona umut, kardeşlik, huzur vaat ediyorum. Kendisini Menderes ile özdeşleştiriyor. Onlar evlerinde dolar mı, para kasaları mı, para sayma makineleri mi istiflediler? Başçalan’a, kendinin ve 4 bakanın malvarlığını açıklar mısın diyorum. Açıklayamaz. Başçalan için de fezleke hazırlayacak cesur bir savcı arıyorum. Yolsuzlukla hırsızlıkla mücadele için bunu yapacak namuslu bir savcı arıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!