Cin Ali

Güncelleme Tarihi:

Cin Ali
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2014 01:21

Dolandırıcılıktan hakkında birçok soruşturma olan Ali Ölmez, Facebook’a ilan verip iki kişiyi daha tuzağa düşürdü. Kredi kartıyla cep telefonu satın aldıklarını zanneden mağdurlar, kargoyla gelen paketi açtıklarında telefon yerine sigara bıraktırma ürünü ile karşılaştı.

Haberin Devamı

BURSA Osmangazi’de oturan Mehmet Kılıç (21), Facebook üzeriden gördükleri bir reklamı tıklayarak akıllı telefon siparişi verdi. 19 Ağustos’ta PTT kargo ile siparişi gelen Kılıç, 150 lira ödeme yaparak kargoyu aldı. Kargo paketini açtığında içerisinden sigara bıraktırma ürünü çıktığını gören Mehmet Kılıç büyük bir şok yaşadı. Kılıç, dolandırıldığı iddiasıyla şikâyetçi oldu.

FOTOĞRAFÇI DA KANDI

Antalya’da fotoğrafçılık yapan Hidayet Yalçın (44) da, aynı internet sitesinde gördüğü cep telefonu satış ilanı üzerine irtibata geçerek sipariş verdi. 5 Eylül’de kargoyu teslim alıp kargo ücreti olan 130 lirayı ödeyen Yalçın da, kutunun içerisinden sigara bıraktırma ürünü çıkınca savcılığa gitti.

SABIKALI BİR DOLANDIRICI

PTT ile yapılan yazışma sonucu kargoların, Kocaeli Darıca’da ikamet eden ve daha önce de çok sayıda kişiyi aynı şekilde dolandırdığı gerekçesiyle, hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla çok sayıda soruşturma başlatılıp dava açılan Ali Ölmez (30) tarafından postaya verildiği belirlendi. Ölmez hakkında, her iki mağdur için ayrı ayrı olmak üzere toplam 4 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!