İddiaya 2 açıklama

Güncelleme Tarihi:

İddiaya 2 açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 01:31

Dubai’de ailesiyle tatil yapıp 78 bin TL tutan masrafları bir inşaat şirketinin ödediği iddia edilen İstanbul Başsavcıvekili Zekeriya Öz, “Dubai’ye ailemle birlikte gittim. Masrafları kendim karşıladım. İddialar yalan” dedi. Ağaoğlu Şirketler Grubu ise “Sayın Savcı’yı biz ağırladık” diye açıklama yaptı.

Haberin Devamı

BÜYÜK Rüşvet Operas-yonu’nun başındaki isim olan İstanbul Başsavcıvekili Zekeriya Öz hakkında dün Sabah gazetesinde manşetten verilen haberde, Öz’ün Dubai’de ailesiyle 6 gün tatil yaptığı, 78 bin TL tutan masraflarının ise bir inşaat şirketi tarafından karşılandığı duyuruldu. Otel masraflarının yanı sıra safari ve yemek giderlerini de inşaat şirketinin ödediği iddiaları üzerine gün boyu cevap beklenen Öz, söz konusu seyahatle ilgili iddiaları yalanladı. Konuyla ilgili tekzip metni hazırlayacağını söyleyen Öz “Dubai’ye ailemle birlikte gittim. Masrafları kendim karşıladım. İddialar yalan” dedi. Ağaoğlu Şirketler Grubu ise Savcı Zekeriya Öz’ü kendilerinin ağırladıklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:
“Bazı gazetelerimizde yer alan İstanbul Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün Dubai seyahati konusundaki haberlere ilişkin olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur. Söz konusu ağırlama 15 yıldır bölgede yerleşik bulunan ve son 2 yıldır Körfez Bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Dubai’de bulunan bu temsilciliğimiz yalnız grubumuz şirketlerine değil, tüm iş dünyamızın hizmetine sunduğumuz, ülkemize büyük katma değer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik işbirliklerinin geliştirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir. Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!