O sözler AK Parti’nin sitesinde yer almadı

Güncelleme Tarihi:

O sözler AK Parti’nin sitesinde yer almadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2013 18:52

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın bugün TRT Türk ekranlarında 'öğrenci evleri' tartışmasıyla ilgili Başbakan Erdoğan’a seslendiği sözler AK Parti resmi sitesinde yer almadı.

Haberin Devamı

TRT Türk’te katıldığı televizyon programında öğrenci evleri ile ilgili Başbakan Recep tayyip Erdoğan’la yaşadığı görüş ayrılığına ilişkin açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç , “Birlikteliğimizin bazen zor günler geçirdiğini biliyorum, bazen münakaşa ettiğimiz oluyor. Biz dava arkadaşıyız. Kader birliği yapıyoruz. Hükümetteki sorumluluğum sadece bakan olduğum anlamına gelmez” demişti.

Arınç’ın programda sarf ettiği, “Benim saçlarımı beyazlatan, belimi büken ne biliyor musunuz? Başbakan'ı 24 saat takip ederim ben. Onun da böyle bir görevi olmalı, Hükümet Sözcüsünü açmaza düşürmemektir. Buradaki konuşmasıyla biz eleştirilerin odağında olduk. Ben itibarımın, kişiliğimin yıpratılmasını istemem. Birilerinin kum torbası haline getirilmek istemem. Başbakanımıza dost, kardeş olarak seslenmek isterim, ikimizin sözleri arasındaki çelişkiyi düzeltmesi kendisinden beklenir” şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı’nın TRT Türk’te katıldığı programa ilişkin haberi sayfalarına taşıyan AK Parti resmi sitesi ise Arınç’ın Başbakan’a sitem olarak değerlendirilen bu sözlerine yer vermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!