Meclis mesaisi uzayınca...

Güncelleme Tarihi:

Meclis mesaisi uzayınca...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2013 09:58

Meclis Genel Kurulu sabahın erken saatlerine kadar çalışınca milletvekilleri de zor anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Bazı milletvekilleri uykusuzluklarına yenik düştü. Milletvekili sıralarında uyuyan vekiller, oylamalar sırasında arkadaşlarının uyarıları ile ellerini kaldırdı. Meclis Başkanlık Divanı da uzun mesaiden olumsuz etkilendi. Başkanlık Divanı’nın CHP’li katip üyesi Muhammet Rıza Yalçınkaya vücudunu esneterek rahatlamaya çalıştı, AK Partili katip üye Mine Lök Beyaz ise sürekli esneyerek uykusuzluğunu gizleyemedi.

VEKİLLER UYKUYA YENİK DÜŞTÜ / Foto Galeri

VEKİL SIRALARINDA BÜROKRAT

Meclis Genel Kurulu’nda komisyon sıralarında oturması gereken bir bürokratın milletvekillerinin arasına girerek milletvekilleri ile yaptığı sohbet Meclis Başkanı Sadık Yakut’un dikkatini çekti. Yakut, komisyon sıralarından ismini öğrendiği bürokrata, “Yusuf bey” diye hitap ederek genel kurul salonunu terketmesini istedi. Yakut’un sözleri üzerine bürokrat, bir kavasın eşliğinde genel kurul salonundan çıkarıldı.

Haberin Devamı

GENEL KURULDA GÖMLEKLE KALDI

Manisa Milletvekili Özgür Özel ceket ve kıravatla çalışılan Meclis Genel Kurulu’nda gömlekle kaldı. Ceketinin delinen iç cebinden kalemini düşürdüğü öğrenilen Özel, genel kuruluna verilen kısa bir ara sırasında ceketini çıkarıp kalemini aradı. Kısa süre gömlekle kalan Özel, vekillerin uyarısı ile tekrar ceketini giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!