Duran adamlar İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Duran adamlar İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2013 08:27

İstanbul Taksim Metro çıkışında Gezi Parkı’na yapılan müdahaleyi hareket etmeden ve konuşmadan bekleyerek protesto eden 'Duran Adam' Erdem Gündüz’e İzmir’den de destek geldi. Çok sayıda gösterici Gündoğdu Meydanı’nda hareket etmeden bekledi.

Haberin Devamı

Gezi Parkı’na yapılan polis müdahalesini yaptığı ilginç eylemle protesto eden, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen 'Duran Adam' Erdem Gündüz’e İzmir’den de destek geldi. Gündoğdu Meydanı’ndaki Cumhuriyet Ağacı heykeli önünde toplanan göstericiler, 'Duran Adam' oldu. Haraket etmeyen protestocuların sorulara da cevap vermediği, her geçen saat de sayılarının arttığı görüldü.

DURAN ADAMLAR İZMİR'DE EYLEMDE / Foto Galeri

YOLU KAPATTILAR

Gündoğdu Meydanı’ndan hareket eden yaklaşık 100 kadar gösterici de saat 02.30 gibi Cumhuriyet Bulvarı’nı trafiğe kapattı. Gündoğdu girişi üzerindeki kavşağa gelen eylemler oturarak yolu kapattı, bazı protestocularda burada ’Duran adam’ olarak hareketsiz bekledi. Gece olması nedeniyle herhangi bir trafik yoğunluğunun yaşanmadığı bölgede uyarılan sürücüler, başka güzargahlardan yollarına devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!