Çarşı'dan o camiye kandil ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Çarşıdan o camiye kandil ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2013 08:49

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Dolmabahçe'de 2 gün önce yaşanan müdahalede yaralanan göstericilerin sığındığı ve arkadaşları tarafından tedavilerinin yapıldığı Bezmi Alem Valide Sultan Camii'ne Miraç Kandili nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. Taraftarlar yolda gördükleri çevik kuvvet polislerinin de kandilini kutlayarak kandil simidi ikram etti.

Haberin Devamı

ÇARŞI'DAN ZİYARET / FOTO GALERİ

Beşiktaş Çarşısı'nda buluşan yüzlerce taraftar, buradan Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii'ne yürüdü. Taraftarlar yolda gördükleri çevik kuvvet polislerinin de kandilini kutlayarak kandil simidi ikram etti. Cami önünde toplanan taraftarlara hitaben konuşan caminin müezzini Fuat Özcan, herkesin kandilini kutlayarak ikram edilen kandil simidini kabul etti.

''HEPİMİZ KARDEŞİZ''

Özcan, "Herkes dua etsin. Herkes birleşsin bütünleşsin artık. Hepimiz biriz, bu vatanın evlatlarıyız. Bu vatanı birlikte ileriye, huzura ve sükunete götüreceğiz. Herşeyden önce hepimiz kardeşiz, hepimiz insanız. Allah'ın yeryüzündeki en değerli varlığıyız. Kimse kimseden üstün kimse kimseden kötü değildir. Allah huzur sükunet getirsin bize, insanımıza, vatanımıza ve devletimize" diye konuştu.

Haberin Devamı

Taraftarlar konuşmanın ardından çevredeki vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Teşekkür ziyarete Anti-Kapitalist Müslümanlar grubu da destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!