Gezi Parkı'nda arbede: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Gezi Parkında arbede: 2 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 04, 2013 03:00

Polisin İnönü Stadyumu’nun üst tarafından bulunan eylemcilerin taş atmasına gaz bombası ile müdahale etti.

Haberin Devamı

Müdahale sonucunda havaya yayılan gazın Gezi Parkı’na ulaşması, burada bulunan eylemciler arasında arbede yaşanmasına neden oldu. Arbede sırasında koşmaya başlayan bir eylemci yaklaşık 5 metre yükseklikteki duvardan beton zemine düşerek ağır yaralanırken, bir göstericinin de kalça kemiğini kırdı.
 Â
GEZÄ° PARKINDA ARBEDE YAÅžANIYOR/ FOTO-GALERÄ°

GAZDAN ETKİLENEREK TÜNEL KAZISINA DÜŞTÜ / HURRİYET TV

Dolmabahçe Gezihane Caddesi üzerinde konuşlanan Çevik Kuvvet ekipleri saat 23.00 sıralarında kendilerine taş atan İnönü Stadyumu’nun üst tarafında bulunan eylemcilere gaz bombaları fırlattı. Kapsüllerden çıkan gaz rüzgarın da etkisiyle Taksim Gezi Parkı tarafına yayıldı.


Gazın, göstericileri etkilemesi sonucu ise Gezi Parkı’nda arbede çıktı. Bu sırada eylemcilerden biri Askerocağı Caddesi’nde inşaatı devam eden alt geçidin yaklaşık 5 metre yükseklikteki duvarından beton zemine kafa üstü düşerek ağır yaralandı. Yaralı, çevredeki sağlık ekipleri ve vatandaşların da yardımıyla ambulansa taşındı. 25 yaşındaki İlkan isimli eylemci ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aynı dakikalarda göstericilerden biri de yaşanan panik nedeniyle düşerek kalça kemiğini kırdı.

GEZİ PARKI'NDA ARBEDE ÇIKTI
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!