CHP'liler Beşiktaş'tan Taksim'e yürüdü

Güncelleme Tarihi:

CHPliler Beşiktaştan Taksime yürüdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 18:58

CHP'nin bugün saat 16:00'da Kadıköy'de yapacağı miting iptal edildi. CHP, Beşiktaş'tan Taksim'e yürüyeceğini açıkladı. Kadıköy'de miting son anda iptal edilince CHP'liler de vapurla Beşiktaş'a geçti. Ancak herkes vapurlara koşunca izdiham oldu. CHP'li vekiller de vatandaşlarla birlikte Beşiktaş'tan Taksim'e kol kola girip yürüdü.

Haberin Devamı

CHP'nin Kadıköy Meydanı'nda saat 16.00'da düzenlemeyi planladığı Demokrasi ve Özgürlük Mitingi için sabah saatlerinden itibaren hazırlıklar başladı. Eminönü İskelesi önünde dev bir platform kuruldu, güvenlik nedeniyle Kadıköy Meydanı'na gelen bütün yollar araç trafiğine kapatıldı. Bomba imha uzmanları, miting alanını boşaltarak bomba araması yaptı.

VAPURLAR YOĞUNLUKTAN DOLAYI YAN YATTI / Foto Galeri

Bu sırada anons yapılarak mitingin iptal edildiği duyuruldu. Yetkililer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Beşiktaş'a gideceğini belirterek, katılımcıları da Beşiktaş'a yöneltti.

Anons üzerine, vatandaşlar vapurlarla Beşiktaş'a gitmeye başladı. Aşırı yolcu taşımak zorunda kalan vapurlara binemeyenler yüzünden izdiham oluştu.


CHP'Lİ VEKİLLER KOL KOLA TAKSİM'E YÜRÜDÜ

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta toplanan CHP'li vekiller ve vatandaşlar kol kola girip Gümüşsuyu'ndan Taksim'e ulaştı.

CHP'LİLER BÖYLE YÜRÜDÜ / Foto Galeri

KILIÇDAROĞLU YÜRÜDÜ, İZDİHAM YÜZÜNDEN ZOR ANLAR YAŞADI / Foto Galeri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Taksim Meydanı'na geldi. Gümüşsuyu'ndan Taksim'e gelen Kılıçdaroğlu, The Marmara Oteli önünde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Korumaların çabalarına rağmen ezilme tehlikesi geçiren Kılıçdaroğlu, kısa bir süre kaldığı Taksim Meydanı'ndan ayrıldı.

CHPliler Beşiktaştan Taksime yürüdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, izdiham nedeniyle Taksim'e güçlükle gelebildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!