'Kınıyorum'

Güncelleme Tarihi:

Kınıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2013 15:16

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 1 Mayıs'ta İstanbul'da yaşanan olaylarla ilgili olarak ''Bugünü zehir etmemeleri gerekirdi. Direniş gösterenlerin tavrını kınıyorum'' dedi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb3592f018fbb8f8b272e2
AK Parti'de süreç zirvesi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde resmi program yapmayan Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde çözüm süreciyle ilgili sürpriz bir zirve gerçekleştiriyor. Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ ve Beşir Atalay'ın da katıldığı zirvede ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala da yer aldı. Zirve, saat 15.00'te başladı.

ARINÇ: KINIYORUM

Arınç toplantı öncesi gazetecilerin 1 Mayıs'la ilgili soruları üzerine ''Türkiye bir hukuk devleti. Daha öncesinde yaÅŸananlar üzücü. Kanunlar belli. Çocuklar bile biliyor. Kemal KılıçdaroÄŸlu bilmiyor ki isteyen istediÄŸini yapsın diyor. Demek ki CHP iktidara gelrise isteyen istediÄŸini yapacak. Allah o günlerden korusun. Taksim'de böyle bir toplantı yapılamayacağı belli. Ä°nÅŸaat sebebiyle karar alındı. Buna raÄŸmen direnen gruplar üzücü olaylara neden oldu. Bugünü zehir etmemeleri gerekirdi. DireniÅŸ gösterenlerin tavrını kınıyorum'' dedi.Â


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!