Bir b.. yedik Pınar acilde gidip bakın

Güncelleme Tarihi:

Bir b.. yedik Pınar acilde gidip bakın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2013 00:00

Eşi ve eşinin anne-babasıyla aynı evde yaşayan üç aylık gelin Pınar Y., dövülüp, vücuduna ütü basılarak, hastaneye terk edildi ve burada yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE dün sabaha karşı yine bir kadın cinayetiyle güne uyandı. İzmir Karşıyaka’da sabah saatlerinde, 19 yaşında bir kadın özel bir hastanenin acil servisine terk edildi. Terk edenler aile dostlarını arayıp “Bir b.k yedik. Pınar hastanede acil serviste. Gidin bakın. Biz de kaçıyoruz” dedi. Morluk içindeki vücudunda ütü basıldığı da iddia edilen genç kadın kurtarılamadı. Onu bırakıp kaçan otomobil ise gecenin karanlığında kayıplara karıştı.

GÖRÜMCELER DE GÖZALTINDA

Otomobilin plakasından yola çıkan polis, şüphelileri ve kadının kimliğini belirledi. Şüpheli eş M.Y. (28) ile kayınpeder S.Y.’yi (56) evlerine yapılan baskında bulamadı. M.Y. ve S.Y., dün öğle saatlerinde İzmir’den kaçmak üzereyken, Çiğli’de yakalandı.. Pınar Yolver’i döverek öldürdüğü ileri sürülen eşi M.Yolver, kayınpederi S. Yolver, kayınvalidesi E. Yolver ve görümcesi S. Yolver sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Diğer görümcesi P. Yolver ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

‘ERKEKLİĞİME LAF ETTİ’

M.Y. polisteki ifadesinde, severek evlendiği eşiyle üç aydır yatak odasında sorunları olduğunu ve erkekliğine laf söylediği için öldürdüğünü belirterek, cinayeti tek başına üstlendi. Pınar Y.’nin cenazesi dün Aydın, Sultanhisar’da toprağa verildi.

Sabah 04.30’da aradılar

M.Y. ile Pınar’ı 6 ay önce tanıştıran Şeref Bagana, şunları anlattı:  “Birbirlerini çok seviyorlardı. Ancak Pınar şiddet gördüğünü, kayınvalidesi ve kayınpederi tarafından tehdit edildiğini söylüyordu. Gözlerinden korktuğu okunuyordu. Bir gece önce eşiyle bize geldiler. Çok mutlulardı. Olay sabahı saat 04.30 gibi telefonla uyandım. Bana ‘Otomobilimizi, size emanet edip kaçıyoruz. Bir b.k yedik. Pınar hastanede acil serviste. Gidin bakın. Biz de kaçıyoruz’ dediler. Hemen hastaneye koştuk, Pınar’ın öldüğünü öğrendik. Sanıyorum önce memlekete oradan da Kanada’daki akrabalarının yanına kaçacaklardı.”

Baba: Dünürüm şaka yapmamış

PINAR Y.’nin babası Münir Demir, daha önce bir kez kızının dayak yediğini, bunu öğrendikten sonra dünürüyle görüşerek sorunu çözdüklerini söyledi. Münir Demir, “O zaman da dünürüm benim yanımda kızıma onu öldüreceğini söyledi. Ben de sert çıkınca şaka yaptığını söylemişti. Demek ki ciddiymiş. İnsan bir hayvana bile bu şekilde davranarak öldürmez. Onlar gereken cezayı alana kadar mücadele edeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!