Erdoğan'a: Müzakereyi kes, şerefinin birazını kurtar

Güncelleme Tarihi:

Erdoğana: Müzakereyi kes, şerefinin birazını kurtar
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2013 00:00

“Milli Değerleri Koru ve Yaşat” temasıyla yola çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa mitinginde Başbakan Erdoğan’a yüklendi.

Haberin Devamı

Bahçeli “Başbakan, İmralı canisiyle aynı bölücülük havuzundan beslenmektedir. İkisi de Türk milletinden tiksinmektedir. Başbakan’a çağrıda bulunmak istiyorum. Çöküş planından vazgeç. Müzakereleri kes. Hiç değilse şerefinin birazını kurtar” dedi.

MHP MİTİNGİNDEN KARELER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokuz bölgede “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” adıyla yapmayı planladığı dokuz temalı mitingin ilkini dün Bursa’da yaptı. Bahçeli, önce Osman Gazi ve Orhan Gazi türbelerini ziyaret ederek dua okudu. Daha sonra miting meydanına geçen Devlet Bahçeli, “Şu kepazeliğe bakın PKK dışarıda, TSK içeride. TSK mahkûm, PKK serbest” diyerek alanı dolduranlara özetle şunları söyledi: “Selam olsun Türkiye sevdalılarına, selam olsun milliyetçi vatansever kalplere, selam olsun Türk milletinin birliğinden yana olanlara. Selam olsun Türk bayrağına. İçimiz kan ağlayarak görüyorsunuz ki Türkiye temellerinden sarsılmakta. Türk milleti masada paylaşılmak istenmektedir. Son yurdumuz hainlerin ellerine bırakılmanın bir önceki durağındadır.

İMRALI CANİSİ İYİLİK MELEĞİ

Haberin Devamı

İmralı canisi çözüm ortağı ve barış elçisi olarak gösterilmiştir. Kimlikler kaşınarak sistemli tahriklerle kavga ortamı körüklenmiştir. Türkiye’nin üniter yapısı hedef alınmıştır. Türkiye AKP felaketi altındadır. Türk milleti AKP nifakı ile karşı karşıyadır. AKP merkezli yıkıcı ve yakıcı adımlar Türkiye’yi içten içe çürütmektedir. AKP yönetimi altındaki Türkiye’de Türk olmak suçtur, Türk kimliği suçludur, Türk bayrağı tahriktir, Türk milliyetçiliği ayaklar altındadır.

NELERİ PEŞKEŞ ÇEKİYORSUN

Başbakan neleri peşkeş çektiğini halen açıklayamamıştır. İmralı canisine hangi sözleri verdiniz? İmralı canisinin serbest kalması çözüm müdür? PKK’nın parlamentoya taşınması çözüm müdür? Türk bayrağını provokasyon aracı olarak görmek çözüm müdür? Başkanlık sistemine geçmek çözümün bir aracı mıdır? Türkiye’nin başına yıkım memuru olarak mı tayin edildin? BOP eş başkanın yanında, mandacı mısın sömürge piyonu musun, bölünme uydusu musun? Yoksa İmralı canisi sana el mi verdi, büyü mü yaptı, gözünü mü boyadı, PKK iradene pranga mı vurdu? Genelkurmay başkanları müebbet ile yargılanmakta, terörist olarak itham edilmektedir; fakat gerçek teröristlere methiyeler düzülmektedir. Türk milleti Diyarbakır’daki küstahlıkları ibretle izlemiştir. Başbakanın izniyle İmralı canisinin mesajları kuryeleri vasıtasıyla kuru kalabalığa okunmuştur. İmralı canisi AKP sayesinde fiilen özgür kalmıştır. Sıra hukuki kılıfındadır. Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar İmralı canisini serbest bırakması, hatta mitinglerinde “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını söylemesi de olacaktır. Başbakan, İmralı canisiyle aynı bölücülük havuzundan beslenmektedir. Aynı çamur akıntısının içinde kürek çekmektedir. Bu ikili aynı kirli sudan içmektedir. İkisi de Türk milletinden tiksinmektedir. Biz terörün de, bölünmenin de panzehiriyiz. Gidemiyor diyorlar, biz cani başına hesabını sormak ve yağlı urganı boğazına geçirmek için gideriz. Şırnak bizdendir, Edirne canımızdır. Diyarbakır sevgimizdir, Erzurum iftiharımızdır. Hepimiz Ankara ve Türkiyeyiz. Başbakana çağrıda bulunmak istiyorum. Çöküş planından vazgeç. Müzakereleri kes. Hiç değilse şerefinin birazını kurtar.

MAYASI VE SÜTÜ BOZUK

Haberin Devamı

Unutmayınız ki, Türk milliyetçiliğini aşağılamak için bir insanın ya esir olması ya işgalcilerin kucağına düşmesi ya da mayasında ve sütünde bozukluk olması yeterlidir. Eşkıyanın, teröristin, bölücünün Tayyip Erdoğan abisi ve cani Öcalan şefi varsa, Türk milletinin asırları aşan kuvveti, zalimleri ezen cesareti, Hak’kı tutup kaldıran inancı vardır ve buradadır.”

BURSA’YI 5’E KATLADI

MHP hükümetin İmralı ile yürüttüğü ‘çözüm sürecini’ protesto için Türk tarihini çağrıştıran isimler vererek 9 ilde planladığı mitinglerin ilkini dün Bursa’da ‘Kuruluş’ adıyla yaptı. Bursa Kent Meydanı’nı tıklım tıklım dolduran 50 bin kişiye hitap eden Bahçeli, hükümeti sert sözlerle eleştirdi. MHP, seçim mitinglerinde 9 - 10 bin kişiyi topladığı Bursa’da dün diğer parti ve kesimlerden katılanlarla birlikte bu rakamı 5’e katladı.

Haberin Devamı

Slogan: Vur de vuralım Bahçeli: Zamanı gelecek

MHP’liler miting süresince “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganları attılar. Bu slogana MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Merak etmeyin onun da zamanı gelecektir” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!