Polis Özgen alkışlarla karşılandı

Güncelleme Tarihi:

Polis Özgen alkışlarla karşılandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2013 09:52

PKK’nın serbest bıraktığı memurlar arasında bulunan polis memuru Nadir Özgen, Söke'de ailesi, yakınları ve komşuları tarafından alkışlarla karşılandı. ''19 ay uzak kaldım. Özgürlüğün kıymetini öğrendim'' diyen Özgen, en çok da annesinin yemeklerini özlediğini söyledi.

Haberin Devamı

POLİS ÖZGEN İZMİR’E GELDİ

PKK’nın serbest bıraktığı memurlar arasında bulunan ve beraberinde babası ile birlikte Diyarbakır’dan uçakla hareket eden 29 yaşındaki Nadir Özgen, saat 0015’te İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na indi. Havalimanında Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çakmadım ile Söke kaymakamı Mehmet Demirezer ve bazı yakınları tarafından karşılanan Özgen’in oldukça yorgun olduğu gözlendi. Yaklaşık 15 dakika dinlenen Muhsin Özgen ile babası, daha sonra kendileri için tahsis edilen minibüsle, Söke’deki evlerine gitmek havalimanından ayrıldı.

ALKIŞLARLA KARŞILANDI

PKK’nın serbest bıraktığı 8 görevli arasında bulunan ve babası Hidayet Özgen ile Ankara’ya ardından İzmir’e uçakla gelen polis memuru Nadir Özgen, kendileri için tahsis edilen minibüsle Söke’ye bağlı Bağarası Beldesi’ndeki evine ulaştı. Özgen’in içinde bulunduğu aracın sokağa yaklaştığını fark eden ailesi, yakınları ve komşuları alkışlarla kendisini karşıladı. Araçtan inen Özgen’e çığlık atarak sarılan annesi Müşerref Özgen, "Yavrum, canım ciğerim, kokusu güzel çocuğum" diyerek hasret giderdi.

Haberin Devamı

ÖZGEN'İ ALKIŞLARLA KARŞILADILAR / Foto Galeri

Ailesine kavuştuğundan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Nadir Özgen, şöyle dedi;
"Yaklaşık 19 ay uzak kaldım. Bu sürede dünyayı ve insanları daha iyi öğrenme fırsatım oldu. Özgürlüğün kıymetini öğrendim. Çok önemli güzel bir şey, çok mutluyum."

Baba Hidayet Özgen de, dünyaya yeniden gelmiş gibi olduklarını anlatırken, "Çok mutluyuz" diye konuştu.

Ardından evine giren Nadir Özgen, ailesi ile yemek yedi. Annesinin hazırladığı kuru fasulye, yaprak sarma, şehriye çorbası, yoğurt ve salatayı yine annesinin elinden yiyen Özgen, "En çok annemin yemeklerinin özledim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!